[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
درباره دانشکده::
مدیریت دانشکده::
اعضای هیات علمی ::
معرفی افراد::
امور آموزش و اطلاعیه دفاعیه ها::
امور فرهنگی::
امور پژوهشی::
اخبار و رویدادهای دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
..
اطلاعیه ها
 اطلاعیه های آموزشی
..
فراخوان ها
فراخوان های همکاری با صنعت و سازمان ها
..
دفاعیه‌ها

دفاعیه های دکتری


دفاعیه های کارشناسی ارشد

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: ﺳﯿﺪ ﺷﺎیانﺣﺴﯿﻨﯽ ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/20 | 

    ارائه­ دهنده:
ﺳﯿﺪ شایان ﺣﺴﯿﻨﯽ


 استاد راهنما:
دکتر
زینب ﻣﻮﺣﺪی

هیات داوری: 
 دکتر
اﺑﻮاﻟﻔﻀﻞ دیانت
دﮐﺘﺮ ﺳﻌﯿﺪ صدیقیان ﮐﺎﺷﯽ


زمان:
 ۱۴۰۱/۱۲/۲۱

ساعت ۱۵:۰۰
 

آقای ﺳﯿﺪ شایان ﺣﺴﯿﻨﯽ دانشجوی کارشناسی ارشد خانم دکتر زینب ﻣﻮﺣﺪی روز یکشنبه ۲۱ اسفندماه ساعت ۱۷:۳۰ از پروژه کارشناسی ارشد خود تحت عنوان "اراﺋﻪ یک روش ﺗﺨﻠﯿﻪﺑﺎر ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ در اینترنت اﺷﯿﺎء ﺻﻨﻌﺘﯽدفاع خواهند نمود.

چکیده پایان نامه:                                             

  با پیشرفت دامنه کاربردی اینترنت اشیاء در دنیا، ایده استفاده از این فناوری در حوزه صنعت شکل گرفت. اینترنت اشیاء صنعتی نام فناوری اینترنت اشیاء در صنعت بوده و از آن به عنوان یکی از فناوری‌های پیشرو در انقلاب صنعتی چهارم یاد می‌شود. تبدیل ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی بزرگ و کوچک به اشیاء هوشمندی که بتوانند محیط عملیاتی خود را درک کنند و نسبت به رخدادهای این محیط عکس‌العمل نشان بدهند، پیشرفت بزرگی در خودکارسازی فرآیند‌های نظارتی، مدیریتی و عملیاتی محسوب می‌شود. یکی از چالش‌های اصلی این فناوری، تولید بار محاسباتی پردازش‌ نشده در مقیاس بسیار بزرگ است که پردازش آن‌ به منابع پردازشی قوی نیازمند است. اشیاء هوشمند به دلایلی همچون محدودیت در منبع انرژی، نوع کاربری و محدودیت در منابع پردازشی، توانایی ضعیفی در پردازش بار محاسباتی تولید شده دارند. روش‌های تخلیه‌بار محاسباتی در زیرساخت‌های رایانشی مانند رایانش لبه، رایانش مه و رایانش ابری به عنوان راه‌حلی مناسب برای برطرف کردن این چالش معرفی می‌شود. شبکه‌های نرم‌افزار محور، نوع جدیدی از شبکه‌های ارتباطی است که یک نقطه مرکزی به اسم کنترل‌کننده، مدیریت یکپارچه تمامی موجودیت‌های این شبکه را برعهده دارد. کنترل‌کننده نرم‌افزار محور این امکان را می‌دهد تا بتوان عملکرد هر موجودیت شبکه را در هر زمان و مکان در راستای اهداف مشخص شده، تغییر داد. بنابراین، این شبکه‌ها محل ایده‌آلی برای پیاده‌سازی تخلیه‌بار محاسباتی به شمار می‌روند چرا که تخلیه‌بار می‌تواند هدفمند‌تر و  دقیق‌تر بر اساس نیاز پردازشی و کیفیت سرویس شبکه‌ای صورت پذیرد. آستانه تاخیر قابل قبول برای هر عملیات تخلیه‌بار محاسباتی در حوزه‌های صنعتی بسیار حائز اهمیت است. ممکن است که منابع پردازشی توانایی پردازش یک وظیفه را داشته باشد، اما تولید نتیجه از آستانه تاخیر قابل قبول فراتر برود. همچنین، تاخیر موجود در صف پردازشی هر گره پردازشگر نیز در صورتی که به شکل دقیق محاسبه نشود، نتایج با ضریب اطمینان پایین‌تری تولید می‌شود. در بیشتر کار‌های مرتبط بررسی شده، آستانه تاخیر و تاخیر ناشی از قرارگیری در صف پردازش، در توابع بهینه‌سازی به ندرت در نظر گرفته شده‌اند.
هدف ما در این پژوهش، ارائه یک روش تخلیه‌بار محاسباتی در اینترنت اشیاء صنعتی است. در این روش از یک الگوریتم حریصانه در جهت کمینه کردن زمان پاسخ کلی سیستم با رعایت آستانه تاخیر و محاسبه دقیق تاخیر صف پردازشی، استفاده شده است. همچنین، این روش هم از طریق ابزار Cplex و هم به صورت واقعی در یک محیط آزمایشی در ترکیب با کنترل‌کننده نرم‌افزار محور RYU، پیاده‌سازی شده است. نتایج ارزیابی تولید شده توسط این محیط، عملکرد بهتر این روش را در کمینه کردن زمان پاسخ کلی سیستم نسبت به روش‌ مشابه، نشان می‌دهد.
 کلمات کلیدی رایانش لبه، رایانش ابری، تخلیه بار محاسباتی، شبکه نرم افزار محور، اینترنت اشیاء صنعتی

 

مکان: دانشکده مهندسی کامپیوتر، طبقه سوم ،اتاق دفاع
 



 

دفعات مشاهده: 1811 بار   |   دفعات چاپ: 276 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
data
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4665