:: درخشش تیم‌های دانشکده مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: 1403/2/19 |
درخشش تیم‌های دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه در مسابقات برنامه‌سازی دانشجویی کشوری
در مسابقه اینترنتی برنامه‌سازی دانشجوییICPC، تیم دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه به مقام سوم دست یافت و دانشگاه علم و صنعت ایران، دومین دانشگاه کشور در این مسابقه شناخته شد.
مسابقه اینترنتی برنامه‌سازی دانشجویی ICPC ، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. ICPC مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشجویی است که هر ساله توسط موسسه ACM  در مراحل منطقه‌ای و جهانی برگزار می‌شود. این مسابقه به صورت تیمی برگزار و هر تیم حداکثر ۳ شرکت‌کننده را شامل می‌شد که در آن دانشجویان باید به ۱۰ سوال (پنج سوال مبانی برنامه‌سازی و پنج سوال طراحی الگوریتم‌ها) پاسخ می‌دادند.
در این مسابقه تیم اول دانشگاه علم و صنعت ایران متشکل از سائین اعلا، رهام ایزدی‌دوست و علیرضا دوستی‌مهر  با حل هر ۱۰ سوال مسابقه موفق به کسب جایگاه ۳ در رده بندی نهایی و کسب رتبه ۲ برای دانشگاه علم و صنعت ایران شدند. همچنین تیم دوم دانشگاه متشکل از  رضا یزدی، محمدجواد جلیلوند و امیر علی ستوده نیز با حل هر ده سوال در جایگاه ۱۱ قرار گرفتند. تیم های سوم تا پنجم دانشگاه نیز با حل ۹ سوال به ترتیب موفق به کسب جایگاه های ۱۷، ۲۴ و ۳۲ شدند.
از نظر میزان مشارکت نیز دانشگاه علم و صنعت ایران با ۴۸ تیم بعد از دانشگاه صنعتی شریف در مقام دوم قرار گرفت. با توجه به امتیازات کسب شده در سال های گذشته، ۴ تیم منتخب از دانشگاه علم و صنعت ایران در مسابقات منطقه ای غرب آسیا که در ۱۰ و ۱۱ خرداد برگزار می‌شود حضور پیدا خواهند کرد.
سرپرستی تیم‌های دانشجویی دانشگاه، امسال بر عهده دکتر سیده فرزانه غیور باغبانی بود که بدینوسیله از تلاش و برنامه‌ریزی وی و همچنین همکاری دکتر سیدصالح اعتمادی و دکتر رضا انتظاری (مسئولان سابق تیم‌ها) تشکر می‌شود.

کسب موفقیت‌های تیم‌های دانشجویی در مسابقه اینترنتی برنامه‌سازی دانشجویی کشوری را به اعضای تیم،
هیات علمی و کارکنان دانشکده مهندسی کامپیوتر تبریک گفته، توفیقات روزافزون دانشجویانمان را آرزومندیم.
دفعات مشاهده: 703 بار   |   دفعات چاپ: 98 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4657