فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

پیامبر خدا صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله :
قَیِّدُوا العِلمَ بالکِتابِ
علم را ، با نوشتن در بند بکشید .

کنز العمّال : ۲۹۳۳۲

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت مهندس اکبر ترکان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/2/26 |
پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت مهندس اکبر ترکان

در پی درگذشت مهندس علی اکبر ترکان، عضو هیات امناء دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر ذاکری، ریاست دانشگاه، پیام تسلیتی صادر کردند. متن این پیام به شرح ذیل می باشد.
انالله و انا الیه راجعون
خبر درگذشت مهندس علی اکبر ترکان، عضو محترم هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران، موجب تاثر و تالم بسیار گردید.
بی تردید فعالیت‌های ارزنده ایشان در حوزه علم و دانش، نقش‌آفرینی در تربیت نسل جوان و خدمات بی‌شائبه و ارزنده آن مرحوم در هیات امناء دانشگاه علم و صنعت ایران (از اولین دوره تا کنون)، مصداق بارز باقیات صالحات برای ایشان بوده و فقدان این مدیر توانمند که خدمات فراوان و شایسته‌ای را به کشور عرضه داشتند و عمری را در راه اعتلای جامعه و بویژه جامعه دانشگاهی سپری نمودند، ضایعه ای جبران‌ ناپذیر است.
اینجانب به نمایندگی از سوی دانشگاهیان علم و صنعت ایران، ضمن عرض تسلیت درگذشت مدیری گرانقدر، مخلص و موثر در مسیر رشد و تعالی دانشگاه، به خانواده آن فقید سعید؛ از درگاه خداوند متعال برای ایشان که عمر و سرمایه علمی و تجارب ارزشمند اجرایی خویش را وقف دانشگاه و کشور نمود، رحمت واسعه و علو درجات مسئلت می‌نمایم.

جبارعلی ذاکری
رییس دانشگاه
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
دفعات مشاهده: 497 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر