درباره دانشکده::
کارشناسی ارشد مجازی::
کارشناسی ارشد پردیس::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
دفاعیه‌ها

دفاعیه های دکتری

دفاعیه های کارشناسی ارشد

:: انتصاب رییس امور پژوهش،فناوری و بین الملل ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/1 |

با حکم رییس محترم دانشگاه، "رییس امور پژوهش، فناوری و بین الملل" دانشکده مهندسی کامپیوتر منصوب شد.
دکتر ذاکری(رییس محترم دانشگاه)، طی حکمی مورخ ۳۰/۱۰/۱۳۹۹ و برای مدت دو سال آقای دکتر مهرداد آشتیانی را به سمت "رییس امور پژوهش، فناوری و بین الملل" دانشکده مهندسی کامپیوتر منصوب کردند.
اساتید و کارکنان دانشکده مهندسی کامپیوتر، ضمن تبریک به آقای دکتر آشتیانی، توفیقات روزافزون برای ایشان آرزو دارند.

هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده مهندسی کامپیوتر

دفعات مشاهده: 174 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4312