درباره دانشکده::
کارشناسی ارشد مجازی::
کارشناسی ارشد پردیس::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
دفاعیه‌ها

دفاعیه های دکتری

دفاعیه های کارشناسی ارشد

:: پژوهشگر برتر دانشکده مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/25 |

انتخاب آقای دکتر بهروز مینایی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده مهندسی کامپیوتر در مراسم روز پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران

در مراسم روز پژوهش که در روز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۹۹ توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردید، آقای دکتر بهروز مینایی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده مهندسی کامپیوتر انتخاب شده و از ایشان تقدیر به عمل آمد. اعضاء هیات علمی و کارکنان دانشکده این موفقیت را تبریک عرض نموده و آرزوی تداوم موفقیت‏های ایشان را دارند.

دفعات مشاهده: 196 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4312