درباره دانشکده::
کارشناسی ارشد مجازی::
کارشناسی ارشد پردیس::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
دفاعیه‌ها

دفاعیه های دکتری

دفاعیه های کارشناسی ارشد

:: قابل توجه دانشجویان دکترا ورودی ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/14 |
قابل توجه دانشجویان ورودی ۹۹

ضمن عرض تبریک قبولی در مقطع دکتری  و با آرزوی موفقیت به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام اولیه و اخذ واحد دانشجویان گرامی تا روز سه شنبه مورخ ۰۶/۰۸/۱۳۹۹ صورت می پذیرد.
فایل دروس ارائه شده

نکات مهم:
۱- اخذ واحد برای دانشجویان دکتری فقط ۶ واحد می باشد.
۲- دانشجویان دکتری موظف هستند زیر نظر مدیر گروه  اقدام به اخذ واحد نمایند. ( فرم درخواست اضافه ظرفیت )
۳- دانشجویان موظف اند کارنامه کارشناسی ارشد را به ایمیل کارشناس مقطع دکترا خانم تورانی (tooraniziust.ac.ir  ) ارسال کنند. لطفا نام فایل کارنامه با نام و نام خانوادگی باشد و در عنوان فایل ارسالی نام و نام خانوادگی و گرایش قبول شده ذکر گردد.
۴- دانشجوی دکتری چنانچه درسی را در مقطع کارشناسی ارشد گذرانده باشد، اجازه ندارد درس مذکور را مجددا در دوره دکتری اخذ و تکرار نماید.
۵-دانشجوی دکتری طبق نظر و صلاحدید استاد راهنما می تواند درس جبرانی اخذ نماید.

ایمیل  اساتید و مدیران گروه

(در صورت هرگونه مشکلی می توانید با شماره تلفن ۷۳۲۲۵۳۰۲ و یا ایمیل tooraniziust.ac.ir تماس بگیرند.
قابل ذکر است با توجه به شرایط کنونی و نیز شلوغی خطوط تلفن در برقراری تماس صبور باشید و تماس از طریق ایمیل را در اولویت قرار دهید.)

شروع کلاس ها از روز شنبه مورخ ۱۰/۰۸/۱۳۹۹ بصورت مجازی می باشد هرگونه تغییر احتمالی از طریق سایت دانشکده  اطلاع رسانی می گردد.

تحصیلات تکمیلی مقطع دکترا
                                                                                                   دانشکده مهندسی کامپیوتر
دفعات مشاهده: 443 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4312