درباره دانشکده::
کارشناسی ارشد مجازی::
کارشناسی ارشد پردیس::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
دفاعیه‌ها

دفاعیه های دکتری

۱۴۰۰/۴/۳۰ - مریم آموزگار
۱۴۰۰/۱/۳۰ - محمدامین مهرعلیان

دفاعیه های کارشناسی ارشد

:: کسب عنوان مقاله برتر توسط دانش آموخته مرکز آموزش الکترونیکی ::
 | تاریخ ارسال: 1392/12/10 |

مقاله آقایان دکتر محمود فتحی و دکتر رضا برنگی اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر و محمدحسن عباسی دانش آموخته مرکز آموزش الکترونیکی با عنوان "پیش بینی مقصد با استفاده از رفتارهای گذشته راننده و پیشنهاد بهترین مسیر با در نظر داشتن ترافیک لحظه ایی" به انتخاب هیئت علمی کنفرانس، موفق به کسب عنوان و دریافت جایزه مقاله برتر از وزیر کشور جناب آقای دکتر رحمانی فضلی در محور حمل و نقل هوشمند سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک شده است.

این کنفرانس در روزهای 6 و 7 اسفندماه 92 در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران برگزار شده است که مجموعا 1218 مقاله در 12 محور تخصصی به این کنفرانس ارسال شده است.

دفعات مشاهده: 2508 بار   |   دفعات چاپ: 710 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 12 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4317