درباره دانشکده::
کارشناسی ارشد مجازی::
کارشناسی ارشد پردیس::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
دفاعیه‌ها

دفاعیه های دکتری

۱۴۰۰/۴/۳۰ - مریم آموزگار
۱۴۰۰/۱/۳۰ - محمدامین مهرعلیان

دفاعیه های کارشناسی ارشد

:: ابقاء رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: 1390/9/20 |

باحکم مورخ 20/09/1390رئیس دانشگاه، دکتر ناصر مزینی برای مدت دو سال در سمت رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر ابقاء شد.

ایشان از آذر ماه سال 88 عهده دار این مقام بوده اند.همچنین دکتر ناصر مزینی پیش از این در سمت های مدیر کتابخانه مرکزی دانشگاه، مدیر مرکز کامپیوتر دانشگاه و مدیر مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه فعالیتهای چشمگیری داشته اند.

دفعات مشاهده: 3555 بار   |   دفعات چاپ: 839 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 62 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4317