:: کسب مدال طلای بیست و پنجمین المپیاد دانشجویی مهندسی کامپیوتر ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/28 |

کسب مدال طلای بیست و پنجمین المپیاد دانشجویی مهندسی کامپیوتر

دانشجویان دانشکده ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران در بیست و پنجمین المپیاد دانشجویی مهندسی کامپیوتر که در سال ۱۳۹۹ برگزار شد، موفق به کسب رتبه های اول و پنجم مرحله ی نهایی شده و مدال طلای این دور از المپیادهای دانشجویی را از آن دانشکده ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران کردند.
آقایان حامد کلانتری و سهیل رستگار به سرپرستی آقای دکتر رضا انتظاری توانستند به ترتیب رتبه های اول و پنجم را در مرحله نهایی المپیاد سال ۱۳۹۹ کسب نمایند.
دانشکده مهندسی کامپیوتر این افتخار را به همه دانشگاهیان دانشگاه علم و صنعت ایران تبریک عرض می نماید.

دفعات مشاهده: 2934 بار   |   دفعات چاپ: 349 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4657