فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: اطلاعیه ستاد مقابله با ویروس کرونا دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/17 |
اطلاعیه ستاد مقابله با ویروس کرونا دانشگاه علم و صنعت ایران

احتراماً مصوبه جلسه مورخ ۱۴۰۰/۱/۱۷ ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علم و صنعت ایران جهت آگاهی و اقدام لازم ابلاغ می‌گردد.
 با توجه به اینکه شهر تهران در وضعیت قرمز قرار گرفته است، کلیه فعالیت‌های حضوری دانشگاه، از تاریخ ۱۸ فروردین تا اطلاع ثانوی تعطیل است و فعالیت‌ها فقط به صورت دورکاری و بدون حضور فیزیکی و با رعایت ملاحظات مندرج در بندهای زیر صورت می‌پذیرد.
 ۱ - کلیه برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی، کمافی السابق به صورت غیر حضوری و مجازی با جدیت ادامه می‌یابد و اساتید محترم علاوه بر برگزاری کلاس‌ها کلیه وظایف محوله آموزشی و تحقیقاتی خود، به ویژه راهنمایی دانشجویان، رفع اشکال و جلسات دفاعیه را به صورت غیرحضوری انجام خواهند داد.
۲- در این ایام، ورود دانشجویان به دانشگاه مجاز نخواهد بود.
۳ - اسکان دانشجوی جدید در خوابگاه‌های دانشگاه امکان پذیر نیست.
۴- حضور کارکنان جهت انجام امور مربوط به سامانه های الکترونیکی، خدمات و پشتیبانی‌های آموزشی، بهداری، حفاظت فیزیکی، نگهداری تاسیسات و ساختمان و خدمات پشتیبانی ضروری مرتبط با دانشجویان مستقر در خوابگاه‌ها با حداقل تعداد ممکن، طبق نظر مدیر واحد مربوطه و تایید معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه ضروری است.
۵- چنانچه در مواقع ضروری انجام یا فراهم کردن مقدمات برخی از امور نیاز به حضور در دانشگاه داشته باشد، کارکنان با نظر مدیر مربوطه و تایید معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع، به صورت موردی در دانشگاه حضور خواهند یافت.
 ۶- ورود و خروج پرسنل شرکت‌های مستقر در مرکز رشد و مراکز نوآوری که مشمول ممنوعیت‌های اعلامی ستاد ملی کرونا نباشند، صرفا با تایید معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه امکان پذیر خواهد بود.
شایان ذکر است در همه مواردی که حضور افراد در دانشگاه مجاز شمرده شده است، افراد ملزم به رعایت کامل پروتکل های بهداشتی خواهند بود.
بدیهی است در صورت تغییر وضعیت هشدار از نظر میزان فراگیری بیماری کووید ۱۹، نحوه حضور اعضای هیئت علمی کارکنان و دانشجویان در بخشنامه‌های بعدی اطلاع رسانی خواهد شد.
دفعات مشاهده: 6165 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4299