[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
تصاویر امامین و رهبر معظم انقلاب::
فرآیندهای کاری::
بروشور، کاتالوگ و نقشه دانشگاه::
لوگو (نشان تجاری) دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
کارمندان نمونه دانشگاه::
اخبار ورودی های جدید 1404::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۳۸

خبرنامه شماره ۴۳۷

خبرنامه شماره ۴۳۶

خبرنامه شماره ۴۳۵

خبرنامه شماره ۴۳۴

خبرنامه شماره ۴۳۳

خبرنامه شماره ۴۳۲

خبرنامه شماره ۴۳۱

خبرنامه شماره ۴۳۰

خبرنامه شماره ۴۲۹

خبرنامه شماره ۴۲۸

خبرنامه شماره ۴۲۷

خبرنامه شماره ۴۲۶

خبرنامه شماره ۴۲۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

پیامبر خدا (ص):

إنَّ طـالِبَ العِلمِ تَـبسُطُ لَـهُ الـمَلائکَهُ أجـنِحَتَها و تَستَغفِرُ لَهُ ؛

فـرشتگان ، بـالهای خـود را برای جوینده دانش می ‏گسترانند و برایش آمرزش می‏ طلبند .
کنز العمّال : ۲۸۷۴۵ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: حضور موفق دانشگاه علم و صنعت ایران در دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش ::
 | آخرین بروزرسانی: 1399/12/3 | 
حضور موفق دانشگاه علم و صنعت ایران در دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش


دانشگاه علم و صنعت ایران،  تنها دانشگاه شرکت کننده در دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش بود و در این نمایشگاه حضوری موفق را رقم زد.
دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی، در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش و فضایی به مساحت ۱۸هزار مترمربع، با حضور ۱۶۴ شرکت داخلی، از ۲۷ تا ۲۹ بهمن ماه ۹۹ به صورت خودگردان برگزار شد و دانشگاه علم و صنعت ایران، تنها دانشگاه در کل کشور بود که در آن حضور داشت.

 


دانشگاه علم و صنعت ایران با تمهیدات دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه و مشارکت انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز، پژوهشکده محیط زیست و شرکت دانش بنیان نورفن ‌آوری تک‌پرتو نوران و همراهی دکتر علیرضا همتی (مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی)، دکتر هاشم آبادی (مدیر انستیتو اندازه گیری جریان سیالات گاز)، خانم دکتر بحرینی (مدیرعامل شرکت دانش بنیان نورفن ‌آوری تک‌پرتو نوران) و مهندس رحمانی (رئیس اداره توسعه تعاملات صنعتی)، در این نمایشگاه حاضر و در آن توانمندی های خود در زمینه های مرتبط را به نمایش گذاشت.

 


از موارد قابل توجه در این نمایشگاه، بازدید مهندس ختلان (مشاور ارشد وزیر نفت)، از غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران بود. وی که با توضیحات مسئولان غرفه ها، با توانایی های دانشگاه در زمینه های نفت، پتروشمی و انستیتوهای دانشگاه آشنا شد، حضور پررنگ تر دانشگاه و شرکت های دانشگاهی در پارک فناوری شرکت نفت، مستقر در شهرری را خواستار شد.

در طول برگزاری نمایشگاه از سوی دانشگاه، مذاکراتی با افراد و شرکت های پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس، مبین، فجر، نوری، پترو ایران کیش و شرکت کیان مهر انجام شد این شرکت ها از همکاری با دانشگاه و انستیتو مترینگ استقبال نمودند. 
 

همچنین گفتنی است در طول برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش، ۱۹ نشست تخصصی و همایش جانبی در مرکز همایش های بین المللی کیش با محوریت معرفی محصولات ساخت داخل در صنعت پتروشیمی و تامین مالی پروژه های پتروشیمی و نقش بازار سرمایه در صنعت پتروشیمی برگزار شد که دکتر هاشم آبادی نیز در سه  نشست تخصصی آن در تاریخ های ۲۸ و ۲۹ بهمن  با موضوعات «برق و ابزار دقیق»، «تجهیزات دوار و تجهیزات ثابت» و «پکیج های خاص»، به ارائه سخنرانی پرداخت.
 

حمایت و بهره گیری حداکثری از توان داخلی در زمینه های مشاوره، مهندسی، تولید محصولات و خدمات، خرید حداکثری محصولات ایرانی در راستای حمایت از تولد کنندگان داخلی، حضور پر رنگ حوزه مالی و پولی جهت تامین مالی پروژه ها و شرکت ها، استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، توجه به تقویت زنجیره تولید در صنعت پتروشیمی و راه اندازی نهضت ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، حضور بسیاری از مدیران پتروشیمی های سراسر کشور، جهت بازدید و مذاکره با شرکت ها، برنامه ریزی برگزاری بیش از ۳۰۰ قرار ملاقات تجاری میان تولیدکنندگان داخل و مدیران مجتمع های پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس و رونمایی از هاب جدید پتروشیمی ایران در قالب پاویون قشم، از جمله دیگر برنامه ها و ویژگی های عمده این رویداد مهم در جزیره کیش بود.

 
 
دفعات مشاهده: 2061 بار   |   دفعات چاپ: 661 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4766