اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .
آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: نشست مشترک دانشگاه و سازمان بنادر و دریانوردی در دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/20 |
نشست مشترک دانشگاه و سازمان بنادر و دریانوردی در دانشگاه برگزار شد

با حضور معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، نشست مشترکی به منظور بررسی راه های افزایش همکاری های مشترک فی ما بین، ۲۰ آبان ۱۳۹۹ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
در این نشست مهندس راستاد (معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی) و هیات همراه در نشستی که با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، اعضای هیات رییسه و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد، شرکت و موضوعات متعددی را در راستای افزایش همکاری های فی مابین به بحث و تبادل نظر گذاشتند.
در ابتدای این جلسه دکتر باقری (سرپرست واحد کیش و چابهار دانشگاه)، با بیان سوابقی از ارتباطات دانشگاه و سازمان بنادر و دریانوردی - از جمله فرصت مطالعاتی صنعتی ۶ عضو هیات علمی دانشگاه در بندر چابهار- به تشریح «طرح پیشنهادی مرکز ملی مقابله با آلودگی های نفتی؛ شناسایی، رصد و مبارزه» پرداخت.

وی اشاره داشت: در پی امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه بین دانشگاه علم و صنعت ایران، سازمان حفاظت از محیط زیست و سازمان منطقه آزاد کیش در تیرماه ۹۹، مقرر شد دانشگاه در زمینه های آموزشی، پژوهشی و حوزه های مورد علاقه طرفین همکاری داشته باشد. به عنوان نمونه از دانشگاه خواسته شد در ایجاد مرکز ملی مقابله با آلودگی های نفتی با سازمان منطقه کیش و چابهار مشارکت نماید که متعاقب آن در دانشگاه، سه گروه برای شناسایی لکه های نفتی، پیش بینی حرکت لکه های نفتی و مقابله و پایش آلودگی های نفتی تشکیل شد.
در ادامه دکتر سیادت موسوی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران)، گزارشی از نتایج بررسی ها و دستاوردهای این سه گروه ارایه نمود.
در این جلسه، دکتر دوایی مرکزی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، دکتر محمدی (مدیر دفتر همکاری های علمی و صنعتی) و دکتر کامبوزیا (مدیر دفتر تعاملات دانشگاه با وزارت راه و شهر سازی)، توضیحاتی در خصوص زیست بوم فناوری دانشگاه، پروژه های دانش بنیان در حوزه بنادر و دریانوردی و توانمندی های دانشگاه در این حوزه پرداختند.

سپس دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) با تاکید بر لزوم نگاه به درون و استفاده از ظرفیت های داخل برای فایق آمدن بر مشکلات صنعتی کشور، ناشی از تحریم ها و در صورت ضرورت، استفاده از ظرفیت های خارجی، به معرفی توانمندی ها و ظرفیت های منحصر به فرد دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت و افزود: می توان در حوزه های مدیریت بنادر، همکاری های آموزشی و پژوهشی به صورت متمرکز همکاری علمی گسترده ای داشت.
در پایان مهندس راستاد (مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی) نیز با استقبال از استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های دانشگاه در حوزه های آموزشی و پژوهشی مرتبط با بنادر و دریانوردی، خواستار استمرار این نشست ها و ارتقاء این همکاری ها در آینده شد.

دفعات مشاهده: 338 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4240