اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و ایمیدرو ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/24 |
امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و ایمیدرو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز یکشنبه ۹۹/۶/۲۲ تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) با حضور دکتر جبارعلی ذاکری (ریاست دانشگاه) و خداداد غریب پور (رئیس هیات عامل ایمیدرو) منعقد گردید.
پیش از امضا و تبادل تفاهم نامه همکاری ایمیدرو با دانشگاه علم و صنعت که در سالن ایمیدرو با حضور مدیران عامل شرکت های فولاد و آلومینیوم و جمعی از مدیران دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردیبد، خداداد غریب پور، تصریح کرد: در پی این تفاهم نامه، این سازمان بودجه و محل اجرا را اختصاص می دهد تا فضایی برای عملیاتی شدن پایان نامه ها فراهم آید.
وی در عین حال تاکید کرد: شرکت های معدنی و صنایع معدنی نیز از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و جوانانی که در این مراکز فعالیت می کنند، استفاده کنند. غریب پور در ادامه اظهار داشت: مرکز نوآوری معدن و صنایع معدنی (IMINO) که به تازگی راه اندازی شده، خود به صورت مجزا نیز وارد همکاری با دانشگاه ها و مراکز علمی شود.
از واگرایی به همگرایی صنعت و دانشگاه
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه امروزه وضعیت واگرایانه علم و صنعت به همبستگی و همگرایی تبدیل شده، گفت: برطرف شدن نیازهای فناورانه توسط مراکز علمی و دانشگاهی، گامی به جلو برای برطرف شدن وابستگی کشور به دانش است.
رییس هیات عامل ایمیدرو، یادآور شد: سازماندهی دو طرفه در حال انجام است و مشارکت جو (ایمیدرو و شرکت ها) و مشارکت پذیر (دانشگاه ها و مراکز علمی) در حال همکاری هستند.
غریب پور تاکید کرد: ضروری است شرکت ها و مراکز علمی، مدل های متنوعی برای توسعه همکاری و استفاده روزافزون از ظرفیت های بخش معدن و صنایع معدنی برای تولید دانش و تکنولوژی ارایه دهند.
وی افزود: سال ها به سبب اینکه سیستم کشور واردات محور بوده، تنها به واردات ماشین آلات، تجهیزات و حتی تکنولوژی پرداخته شده و تولید آن مغفول مانده بود. غریب پور ادامه داد: در صنعت فولاد، ۳۰هزار تجهیز برای بومی سازی شناسایی شده که امسال ۵هزار تجهیز در برنامه قرار دارد.
غریب پور درباره صنعت مس نیز اظهار داشت: در این بخش نیز بیش از ۲۰هزار تجهیز شناسایی شده که بومی سازی شده اند.
وی در سخنانش خواهان تعیین تکلیف قراردادهای منعقد شده با دانشگاه ها و مراکز علمی شد.

رشد پروژه های تحقیقاتی تقاضامحور در دانشگاه علم و صنعت ایران
دکتر جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت نیز در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از تداوم و توسعه همکاری های ایمیدرو با دانشگاه ها، اعلام کرد: این افزایش همکاری های دو طرف، امروزه به رشد پروژه های تحقیقاتی تقاضامحور منتهی شده است.
وی ادامه داد: دانشگاه علم و صنعت ایران زیست بوم فناوری دانشگاه را تکمیل کرده و علاوه بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی در جهت تقویت تعامل اساتید با صنعت در مرکز رشد فناوری دانشگاه از شرکت های مرکز رشد، مراکز نوآوری، شرکت های دانش بنیان از طریق صندوق خطر پذیر دانشگاه حمایت می کند.
به گفته دکتر ذاکری، حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از رساله های دکترا این دانشگاه، به سمت پروژه های کاربردی هدایت شده که بخشی از آن ها نیز مربوط به حوزه معدن و صنایع معدنی است.
جهاد دانشگاهی و ارایه ضمانت به شرکت ها
در این برنامه که دکتر حمید رضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی نیز حضور داشت، گفت: از شرکت های بخش معدن و صنایع معدنی توقع همکاری های بزرگ داریم و در این مسیر جهادد انشگاهی، ضمانت نامه های لازم را هم به طرف های همکاری ارایه خواهد داد.
دکتر طیبی با اعلام اینکه در حال حاضر طراحی کارخانه نیز جزو فعالیت های جهاد دانشگاهی است، یادآور شد: طی ۴۰ سال فعالیت، جهاد دانشگاهی، صاحب دانش فنی پیشرفته در حوزه های مختلف شده است.
در پایان این مراسم، تفاهم نامه همکاری بین ایمیدرو و دانشگاه علم و صنعت بین دکتر غریب پور و دکتر ذاکری به امضا رسید و مبادله شد. طبق این سند، موضوعات همکاری شامل مواردی از جمله توسعه پروژه های کاربردی، استارت آپ ها، رساله دکترا و بهره گیری از مراکز علمی و همچنین آزمایشگاه های دو طرف، است.

دفعات مشاهده: 674 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4218