اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: ارتقاء جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۱ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/18 |
ارتقاء جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۱

دانشگاه علم و صنعت ایران در نظام رتبه بندی تایمز ۲۰۲۱، در رده ۶۰۰-۵۰۱ دانشگاه های جهان و رتبه چهارم دانشگاهای ایرانی قرار گرفت.
دانشگاه علم و صنعت ایران، براساس اعلام نتایج رتبه‌بندی موسسه تایمز برای سال ۲۰۲۱ که در ۱۲ شهریور اعلام شده است، در رده‌ی ۶۰۰-۵۰۱ دانشگاه‌های جهان و رتبه چهارم مشترک در بین دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفت. این در حالی است که در سال گذشته دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه ۶۴۶ قرار داشت. در رتبه‌بندی جهانی  تایمز ۲۰۲۱ بیش از ۱۵۲۷ دانشگاه از سراسر جهان و  ۴۷ دانشگاه از کشور، موفق به کسب رتبه جهانی شده‌اند.
در سال جاری دانشگاه علم و صنعت ایران در رده‌ی ۲۷۴ جهان از نظر شاخص پژوهش و ۴۱۷ جهان در شاخص آموزش این رتبه‌بندی قراردارد.
شایان ذکر است رتبه‌بندی تایمز هرساله براساس پنج معیار آموزش (شامل درآمد دانشگاه، نظرسنجی، تعداد و نسبت اعضای هیات علمی به دانشجویان، نسبت دانش آموختگان دکتری در سال مورد نظر)، پژوهش (شامل تولیدات علمی در بازه‌ی ۵ سال گذشته و درآمدهای پژوهشی و شهرت پژوهشی)، استنادات (ارجاعات به تولیدات علمی دانشگاه در ۵ سال گذشته)، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی (تعداد استاد و دانشجوی بین‌المللی و مقالات مشترک بین‌المللی) انجام می‌شود.

دفعات مشاهده: 1060 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4218