اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: روز باز ۹۹، همایش مجازی آشنایی با رشته ها و دانشگاه علم و صنعت ایران، ویژه دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری ۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/17 |
روز باز ۹۹

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران، برای معرفی دانشگاه به دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری ۱۳۹۹ و اولیای محترم آنها، همایش مجازی "روز باز ۹۹" ویژه آشنایی با رشته‌ها و دانشگاه علم و صنعت ایران را برگزار می کند.
دانشگاه علم و صنعت ایران با بیش از نود سال سابقه به عنوان دانشگاه صنعتی و در آستانه ورود به دانشگاه نسل سوم (در عرصه فناوری و کارآفرینی)، از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ شهریورماه جاری، میزبان بازدیدکنندگان، به ویژه دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری ۱۳۹۹ و خانواده محترم آنها، در قالب برگزاری همایش مجازی با نام "روز باز ۹۹" آشنایی با رشته‌ها و دانشگاه علم و صنعت ایران خواهد بود.

برنامه زمان بندی این همایش به تفکیک معرفی دانشکده ها به شرح زیر است:
زمان برگزاری ساعت ۱۰ تا ۱۲ ساعت ۱۳ تا ۱۵ ساعت ۱۵ تا ۱۷ ساعت ۱۷ تا ۱۹
شنبه ۲۲ شهریور ۹۹ مهندسی مکانیک ریاضی مهندسی راه آهن مهندسی معماری
یکشنبه ۲۳ شهریور ۹۹ مهندسی برق مهندسی صنایع مهندسی کامپیوتر فیزیک
دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹ مهندسی شیمی مهندسی عمران طراحی صنعتی مهندسی مواد
در این راستا، درگاه های مجازی دانشگاه به روی عموم جامعه ایران باز می شود تا علاقه مندان و به ویژه داوطلبان کنکور سراسری ۹۹، ضمن بازدید مجازی از دانشگاه، در قالب برنامه های ویژه ای با ظرفیت های دانشگاه (دانشکده ها، آزمایشگاه ها، فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و...) آشنا شوند.

علاقه مندان برای ورود به همایش به نشانی زیر مراجعه فرمایید:

آدرس ویدئوی آموزش ورود به همایش:

آدرس سایت اطلاع رسانی برگزاری همایش:

تلفن تماس:  ۰۲۱۷۷۲۴۰۵۰۵ -  ۰۹۰۱۸۳۸۱۴۴۶
دفعات مشاهده: 1375 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4218