[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
پذیرش دانشجویان بین المللی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۷

خبرنامه شماره ۴۱۶

خبرنامه شماره ۴۱۵

خبرنامه شماره ۴۱۴

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جلسه مشترک فراکسیون توسعه روابط کشورهای عضو اکو مجلس شورای اسلامی با دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/31 | 
جلسه مشترک فراکسیون توسعه روابط کشورهای عضو اکو مجلس شورای اسلامی با دانشگاه


جلسه مشترک  فراکسیون  توسعه روابط کشورهای عضو اکو مجلس شورای اسلامی با دانشگاه، با حضور جمعی از نمایندگان مجلس، نماینده موسسه فرهنگی اکو و نماینده صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، روز دوشنبه ۲۶ خردادماه ۱۳۹۹ در دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه که جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی شامل آقایان دکتر مالکی (نماینده زاهدان)، دکتر عباس زاده (نماینده مشکین شهر) و دکتر گلرو (نماینده سمنان) در آن حضور داشتند؛ ابتدا دکتر مالکی (رئیس فراکسیون اکو)، به اهمیت معاهده‌ های منطقه ‌ای به خصوص در زمان تحریم اشاره کرد و گفت: فرهنگ مشترک، زمینه ‌ای تاریخی برای حضور فناورانه، تولید و به تبع آن، توسعه اقتصاد خواهد شد. مقام معظم رهبری نسبت به دیپلماسی اقتصادی و توسعه روابط همسایگان توجه بسیاری دارند و مجلس شورای اسلامی، به خصوص کمیسیون ‌های تخصصی آن، باید برنامه منظم در همین راستا داشته باشند.
سپس دکتر محمودی (نماینده و سخنگوی موسسه فرهنگی اکو)، ضمن تبریک به مجلس جدید، رویه مجلس را در این راستا، مهم و ارزشمند دانست و گفت: آنچه که مشخص است اینکه ریاست فراکسیون اکو مجلس، با توجه به تخصص و تجربه گرانقدرشان در حوزه‌ های دیپلماسی و اجرایی، می‌توانند هم حوزه روابط فرهنگی و هم تجاری و سیاسی را ارتقا دهند.
دکتر محمودی در ادامه تاکید کرد: جمعیت اعضای این معاهده حدود ۵۰۰ میلیون نفر و تامین نیاز‌های این ۵۰۰ میلیون، چند برابر درآمد نفتی است. وی افزود: جذب دانشجو، ایجاد بازار‌های هنری و تامین فناوری، از جمله راهکار‌های سریع در توسعه روابط با کشورهای عضو اکو می‌ باشد.
در ادامه این نشست، سیادتی (نماینده صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری)، گفت: امکان توسعه روابط فناورانه با جذب ۵ تا ۱۰ میلیون دلار برای کشور فراهم است و پیشنهاد این امر را هم به مجلس و آقای دکتر مالکی داریم که پیگیر ایجاد نهاد همکاری بین‌المللی و نهاد توسعه فناوری باشند که طبعا نیاز به حمایت فراکسیون و کمیسیون ‌های مجلس دارد.

 

سپس دکتر عباس‌زاده (عضو کمیسیون امنیت ملی و سخنگوی فراکسیون اکو)، توجه فراکسیون و کمیسیون امنیت ملی را در تحول و بازنگری در روابط با کشورهای همسایه، مورد تاکید قرار داد و گفت: با این بازنگری، نه فقط موضوعات فرهنگی، اقتصادی، تجاری، سیاسی و امنیتی توسعه پیدا خواهند کرد، بلکه می‌توانیم امپریالیسم جهانی را نیز در هم بشکنیم. ما هم محکم در همین راستا پشت مقام معظم رهبری ایستاده‌ایم و باید فکر کنیم چرا نتوانسته‌ایم از پتانسیل معاهده‌ های منطقه ‌ای- از جمله اکو- استفاده کنیم.
در این جلسه حجت الاسلام عبدی مقدم (نماینده نهاد رهبری در دانشگاه علم وصنعت ایران) نیز بیان داشت: باید به جوانان اعتماد داشت و اگر کار را به همین جوانان متخصص بدهیم و همینطور مجلس و دولت هم حمایت کنند و عرصه ‌های جدید و فضاهای بین ‌المللی را باز کنند، منجر به جذب نخبگان و جلوگیری از فرار آنها خواهد شد.
دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی دانشگاه)، نیز به بیان اهداف فرهنگی دانشگاه در این زمینه پرداخت و گفت: امروز بخش زیادی از فارغ التحصیلان ما متاسفانه پس از فارغ التحصیلی از کشور خارج می شوند و در واقع، دانشگاه ها و نظام آموزشی ما، به نوعی تربیت کننده نیروی متخصص برای سایر کشورها شده است که می بایست با حمایت از جوانان و ایجاد اشتغال، با این امر مقابله شود.
وی همچنین افزود: حضور نمایندگان محترم مجلس و تصمیم گیران کلان دانشگاه و شنیدن مشکلات دست اندرکاران شرکت های دانش بنیان و مراکز فناوری و نوآوری، می تواند بسیار مفید فایده باشد و ان شاءالله نتایج مبارکی در سال جهش تولید خواهد داشت.
در انتها نیز مهندس صفرنواده (مدیر عامل شرکت کاریزاعتماد)، به توضیحاتی درباره عملکرد شتاب ‌دهنده کاریزاعتماد پرداخت.
سپس نمایندگان، با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه، به مقام شامخ شهدا و از جمله ۱۰۸ شهید دانشگاه، ادای احترام نموده و با حضور در شتاب ‌دهنده کاریزاعتماد (به عنوان یکی از سه شتاب دهنده فعال دانشگاه علم و صنعت ایران) از آن بازدید و با نحوه شکل گیری تیم های استارتاپی، فضای کار اشتراکی و حمایت دانشگاه از آنها آشنا شدند.

 
دفعات مشاهده: 2431 بار   |   دفعات چاپ: 434 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4709