اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: اطلاعیه روابط عمومی پیرامون خبر منتشره در خصوص تقویم آموزشی و زمان برگزاری امتحانات ترم جاری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۹ |
lاطلاعیه روابط عمومی پیرامون خبر منتشره در خصوص تقویم آموزشی و زمان برگزاری امتحانات ترم جاری

در پی نشر یک خبر مجعول توسط منبع خبری گمنام و متاسفانه بازنشر آن توسط برخی خبرگزاری های داخلی در رابطه با تقویم آموزشی و برگزاری امتحانات در دانشگاه علم و صنعت ایران، به اطلاع دانشگاهیان عزیز می رساند که این خبر جعلی بوده و انتساب آن به  معاون آموزشی دانشگاه کاملا تکذیب می گردد.
بر همین اساس دانشگاه علم و صنعت ایران بر حق قانونی خود مبنی بر شکایت از مبدا صدور خبر تاکید می نماید.
لازم به ذکر است اتخاذ هر تصمیمی در مورد تقویم آموزشی و شیوه و زمان برگزاری امتحانات مبتنی بر رعایت مصالح کلی دانشگاه، سلامت دانشگاهیان و در راستای سیاست های ستاد ملی مقابله با کرونا خواهد بود و این موارد قطعا از طریق  سایت رسمی دانشگاه اطلاع رسانی می گردد.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 1785 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4098