اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: دکتر سیدین در سمت معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه ابقا شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۴ |
با حکم ریاست دانشگاه، دکتر سیدحسین سیدین در سمت «معاون اداری-مالی و مدیریت منابع» ابقا شد.

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی حکم مورخ ۹۹/۲/۱۳، دکتر سیدحسین سیدین را برای مدت دو سال در سمت خود ابقا کرد.
در حکم ریاست دانشگاه خطاب به معاون اداری-مالی و مدیریت منابع دانشگاه آمده است: امید است با همتی بلند و عزمی منبعث از توکل به قادر متعال و با برنامه ریزی و تلاش مضاعف در انجام وظایف محوله ذیل در راستای اهداف کمی و کیفی برنامه چهارم توسعه راهبردی دانشگاه و سیاست های اقتصاد مقاومتی اهتمام ورزید و کارنامه درخشان ارایه نمایید.
  • اداره و نظارت بر حسن اجرای کلیه امور اداری، مالی و عمرانی دانشگاه
  • تحول در نظام اداری، چابک سازی سازمانی، یکپارچه سازی و مکانیزه نمودن فرآیندها
  • شناسایی و توسعه شایستگی های محوری سرمایه های انسانی و ارتقای بهره وری آنان
  • ارتقای نظام برنامه ریزی، بودجه ریزی و تخصیص منابع و استقرار نظام عادلانه پرداخت با رویکرد تشویق
  • باز مهندسی فرآیندهای تدارکات، خدمات و قراردادها و ایجاد نظام کارآمد به منظور نظارت بر فعالیت های اداری و مالی و بخش های پیمانکاری
  جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر سیدین، برای ایشان مزید توفیقات آرزو دارد.
دفعات مشاهده: 495 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4098