اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: دعوت از دانشگاهیان برای اهدای خون، در پی کاهش ذخایر استراتژیک خون و فرآورده های خونی در کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۲۵ |

در روزهای پایانی سال ۱۳۹۸، بحران همه­ گیری ویروس کرونا، تاثیرات متعددی را بر روی کیفیت زندگی عموم مردم به جای گذاشته است. اما نکته­ مهمی که شاید این روزها از نظر عموم مردم کمرنگ باشد، مشارکت مردمی در فرآیند اهدای خون می ­باشد.
کاهش مشارکت مردم در فرآیند اهدای خون، مسئله ­ای است که امروزه متولیان منابع خونی با آن مواجه­ اند و در صورت تداوم، می­ تواند بار اضافه ­ای بر دوش سیستم بهداشت و درمان کشور وارد نماید.
پیمان عشقی، مدیرعامل سازمان انتقال خون با اشاره به کاهش اهدای خون به دنبال شیوع کرونا در کشور گفت: به دنبال بحران کرونا در جهان که متاسفانه در کشور ما هم رخ داد، کمبود خون و ذخایر خونی یک اتفاق قابل پیش‌بینی بود؛ چرا که بسیاری از اهداکنندگان خون از ترس اینکه مبادا به کرونا مبتلا شوند، از مراجعه به پایگاه ­های اهدای خون خودداری می­ کنند.این در حالیست که کرونا یک بیماری تنفسی است و اصلا با خون و از طریق اهدای خون یا تزریق خون منتقل نمی ­شود.
وی افزود: در حال حاضر به کلیه فرآورده ­های خونی نیاز داریم.
در همین خصوص سازمان انتقال خون به سبب شرایط بحرانی کشور و به منظور حفظ ذخایر خون و فرآورده های خونی، از کلیه دانشگاهیان گرامی دعوت به عمل آورده است تا با مشارکت در این عمل انسان دوستانه، به مراکز انتقال خون مراجعه و خون خود را اهدا نمایند.

روابط عمومی دانشگاه
دفعات مشاهده: 450 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4061