اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: با حضور ریاست دانشگاه، رونمایی از تابلوهای راهنما و اطلاع رسانی انجام شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۷ |

با حضور ریاست دانشگاه، رونمایی از تابلوهای راهنما و اطلاع رسانی انجام شد

در روز سه شنبه 13 اسفند 98 و با حضور ریاست دانشگاه، مدیرکل حوزه ریاست و جمعی از اعضای هیات رئیسه، رونمایی از تابلوهای راهنما و اطلاع رسانی در سطح دانشگاه انجام گردید.
مهندس حجازی، رئیس روابط عمومی دانشگاه، در توضیحاتی جزئیات این پروژه را به شرح ذیل اعلام نمود:
نیاز به داشتن تابلوهای استاندارد راهنما و اطلاع رسانی در سطح دانشگاه، سال ها ضروری به نظر می رسید تا اینکه به پیشنهاد مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی دانشگاه ماموریت یافت فاز مطالعات آن را در تابستان 98 انجام دهد.
پس از این مرحله و با حمایت و نظارت آقای دکتر صدر (مدیرکل حوزه ریاست)، این پروژه در هیات رئیسه دانشگاه طرح و با تامین بودجه مربوطه و انتخاب پیمانکار مناسب، فاز اجرایی آن عملاً از 20 آذر آغاز و امروز با رونمایی از تابلوی مقابل درب اصلی، این پروژه به پایان می رسد.
وی در خصوص جزئیات این پروژه افزود: در کل تعداد 148 تابلو در 6 تیپ مختلف در سطح دانشگاه نصب گردید. جنس این تابلوها از پروفیل و ورق های آلومینیوم کامپوزیت بوده که در مقابل باران، آفتاب و آسیب های طبیعی مقاوم می باشند.
همچنین به گونه ای طراحی شده اند که اسم مکان ها بر روی پنل مربوطه توسط استیکرهای ویژه ای چسبانده شده و در صورت جا به جایی مکانی یک بخش یا تغییر اسم یک واحد، با کمترین هزینه و تخصص فنی به راحتی می توان نسبت به اصلاح پنل اقدام کرد.
وی همچنین افزود: از ویژگی های تابلوهای تیپ A، داشتن 18 پنل جهت اطلاع رسانی مکان های مد نظر می باشد و همچنین پنل نقشه سه بعدی دانشگاه می باشد.
در این نقشه کلیه ساختمان های دانشگاه به صورت سه بعدی و با گرافیک زیبا مشخص شده است، همچنین با تفکیک بخش های آموزشی و ستادی، انتخاب مکان ها برای مراجعین تسهیل گردیده است.
مشخص شدن مکان های پارکینگ ها، سرویس های بهداشتی، استندهای اطلاع رسانی سطح دانشگاه و متولی آنها و اسامی و شماره های درب های ورودی از دیگر ویژگی های این نقشه می باشد.

دکتر علی صدر، مدیرکل حوزه ریاست در خصوص این پروژه گفت: روابط عمومی به عنوان یکی از مجموعه های حوزه ریاست به عنوان بهره بردار این پروژه انتخاب گردید که می بایست به گونه ای برنامه ریزی نماید تا به صورت دوره ای تابلوها رسیدگی، نظافت و به روز رسانی شود.
مشاور عالی رئیس دانشگاه همچنین افزود: در راستای سیاست های دانشگاه در خصوص ارائه خدمات به مراجعین و دانشجویان بین المللی، کلیه تابلوها به دو زبان فارسی و انگلیسی طراحی شده اند.
وی همچنین افزود: در این مرحله با کلیه بخش های دانشگاه مکاتبه خواهد شد تا اگر علی رغم تلاشی که مجموعه روابط عمومی دانشگاه داشته است، معرفی بخشی جا افتاده است و یا نیاز به اصلاح دارد، اعلام نمایند تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام گردد.
وی در پایان از همکاری و مساعدت ریاست دانشگاه، معاون مالی، اداری و مدیریت منابع، معاونت بین الملل، دفتر طرح های عمرانی و اداره خدمات در اجرای این پروژه قدردانی نمود و آرزو نمود بهره برداری از این تابلوها که عملاً پروژه زمین مانده در سال های اخیر بود، گامی عملی در راستای تکریم ارباب رجوع و تسهیل نمودن مراجعات به بخش های مختلف دانشگاه باشد.

آلبوم تصاویر

31

جمع کل (6 تیپ)

148