اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری تجمع ضدآمریکایی 13 آبان در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |

برگزاری تجمع ضدآمریکایی 13 آبان در دانشگاه علم و صنعت ایران

تجمع اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت یوم الله سیزده آبان امروز دوشنبه 13 آبان ماه در برابر مقبره الشهدای دانشگاه برگزار شد.
در جریان این تجمع راه پیمایان ضمن سردادن شعارهای ضدآمریکایی و ضد صهیونیستی  پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی را نیز آتش زدند.
راه پیمایان همچنین بیانیه ای را نیز در محکومیت توطئه های استکبار جهانی، صهیونیسم بین الملل و اذناب منطقه ای آن قرائت کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است: امروز ما در اینجا گرد هم آمده ایم تا به روشنی نشان دهیم مبارزه با استکبار تعطیل بردار نیست و این بینش مترقی که منبعث از مبانی ریشه دار مکتبی و تجربیات تاریخی طولانی ملت ایران از سال 1332 تا به امروز می باشد، محصور در مکان و زمان خاصی نیست.
در ادامه این بیانیه تصریح شده است: پیام اصلی تجمع امروز ما پیام توحید و نفی وابستگی و تسلیم در برابر قدرت های پوشالی و شیطانی دنیای امروز می باشد. ما آمده ایم که دیگر بار صدای رسای اعتراض خود را به این نظم اهریمنی جهانی تمدن مادی امروز اعلام داریم.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 482 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4000