درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: قابل توجه دانشجویان محترم دکترا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۸ |
دفاعیه های دکترا

دانشجویان محترم دکترا توجه داشته باشند

جهت انجام دفاع پیشنهاد موضوع رساله، دفاع سمینارهای دوره ­ای، پیش دفاع رساله دکترا و دفاع نهایی لازم است ابتدا  مجوز مورد نیاز  مربوط  به جلسه دفاع را تکمیل نموده و پس از امضاء و تایید نهایی، مجوز مربوطه را 10 روز قبل از جلسه دفاع به کارشناس تحصیلات تکمیلی مقطع دکترا در دانشکده تحویل فرمایند.
لازم به توضیح است در صورت عدم انجام مراحل ذکر شده و تحویل آن 10 روز قبل از جلسه دفاع امکان برگزاری جلسه دفاعیه نمی­باشد.

تحصیلات تکمیلی دانشکده کامپیوتر
دفعات مشاهده: 154 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4004