اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: اعطای بورس تحصیلی به رتبه های برتر گروه ریاضی و فنی کنکور سراسری 98 پذیرفته شده در دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشجویان ممتاز ورودی 98 کارشناسی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۵ |

اعطای بورس تحصیلی به رتبه های برتر گروه علوم ریاضی و فنی کنکور سراسری 98 در دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشجویان ممتاز ورودی 98 در مقطع کارشناسی

به همت بنیاد حامیان دانشگاه علم و صنعت ایران، به دانشجویان مقطع کارشناسی پذیرفته شده در دانشگاه علم و صنعت ایران که در گروه علوم ریاضی و فنی کنکور سراسری 98، رتبه های کشوری برتر را کسب نموده اند، بورس تحصیلی به شرح ذیل اختصاص می یابد.
- رتبه های زیر 100، به مدت 8 نیمسال تحصیلی، هر نیمسال 60 میلیون ریال (مجموعاً 480 میلیون ریال)
رتبه های بین 100 تا 200، به مدت 4 نیمسال تحصیلی، هر نیمسال 30 میلیون ریال (مجموعاً 120 میلیون ریال)
رتبه های بین 200 تا 300 در رشته مهندسی کامپیوتر و یا رتبه های 200 تا 500 سایر رشته ها، به مدت یکسال تحصیلی، 30 میلیون ریال
همچنین از بین دانشجویان کارشناسی ورودی 98 دانشگاه علم و صنعت ایران، در پایان هر سال تحصیلی، به نفرات اول تا سوم هر دانشکده، سالیانه 20 میلیون ریال کمک هزینه اهدا خواهد شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 2958 بار   |   دفعات چاپ: 479 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122