بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: تصویب ارتقای سه عضو هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۵ |

تصویب ارتقای سه عضو هیات علمی دانشگاه

در جلسه هیات ممیزه مورخ 1398/4/10، ارتقای علمی سه عضو هیات علمی دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.
مطابق مصوبه این جلسه هیات ممیزه، دکتر افشین شریعت مهیمنی (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی عمران) از دانشیاری به استادی ارتقا یافت. همچنین ارتقای دکتر حمیدرضا جعفریان (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی) و دکتر حبیب اله ملاطفی (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی راه آهن)، از استادیاری به مرتبه دانشیاری تصویب شد.
جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران، ارتقای شایسته این سه عزیز را به آنان تبریک گفته، برایشان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1118 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3937