اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری اولین نشست از جلسات توجیهی کارآموزی تابستان 98 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۹ |

برگزاری اولین نشست از جلسات توجیهی کارآموزی تابستان

98

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، به منظور ارتقای کیفی کارآموزی دانشجویان مقطع کارشناسی، اقدام به برگزاری سلسله جلسات توجیهی کارآموزی تابستان 98 نموده است.
اولین نشست از این جلسات توجیهی کارآموزی، روز یکشنبه نهم تیرماه برای دانشجویان دانشکده مهندسی برق و در سالن ملاصدرای این دانشکده برگزار شد.
در این نشست، دکتر طیرانی (رییس دانشکده مهندسی برق)، دکتر عبدالعالی (معاون پژوهشی دانشکده مهندسی برق) و دکتر عباداللهی (مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی برق) در خصوص اهمیت و معرفی فرآیند و اصلاحات کارآموزی دانشجویان توضیحات مشروحی ارایه کردند.
گفتنی است منظور از کارآموزی، دوره ای است که طی آن دانشجویان رشته های فنی و مهندسی با دارا بودن شرایط ورود به این دوره، واحدهای درسی مشخصی را مطابق ضوابط در مراکز فنی و صنعتی کشور می گذرانند تا به منظور استفاده از آموخته های علمی و اجرایی خود در رشته مربوط و امکان تاثیر متقابل تئوری و عملی و یا علم و تکنیک، با نحوه رفع نیازهای اساسی و ضروری جامعه آشنا شوند.

لازم به ذکر است جلسه توجیهی کارآموزی دانشکده های مهندسی کامپیوتر و مهندسی مواد و متالورژی، شانزدهم تیرماه جاری در دانشکده های مربوطه برگزار می شود. زمان برگزاری جلسات توجیهی کارآموزی برای سایر دانشکده ها متعاقبا اعلام خواهد شد.

دفعات مشاهده: 1018 بار   |   دفعات چاپ: 147 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991