درباره دانشکده::
کارشناسی ارشد مجازی::
کارشناسی ارشد پردیس::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تماس با ما::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
دفاعیه کارشناسی ارشد

:: قابل توجه داوطلبان مصاحبه تخصصی دوره دکترا سال 98 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲ |
به استحضار می رساند به دلیل اینکه تعدادی از داوطلبانی که در مرحله اول آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر قبول شده اند موفق به ثبت نام در موعدد مقرر نشده اند، لذا این امکان فراهم شد است که این تعداد داوطلبان روز سه شنبه مورخ 11/04/1398 از ساعت 8:30 صبح با به همراه داشتن کلیه مدارک جهت انجام مصاحبه به دانشکده مهندسی کامپیوتر مراجعه نمایند.
مدارک لازم  جهت ارائه در روز مصاحبه :
  1. فرم اطلاعات داوطلبان به صورت تکمیل شده
  2. اصل کارت ملی و یا شناسنامه و تصویر آن
  3. کلیه مستندات فعالیت های پژوهشی (مقالات، کتب، اختراعات و ...)
  4. اصل مدرک کارشناسی و تصویر آن به همراه ریز نمرات
  5. اصل مدرک کارشناسی ارشد و تصویر آن به همراه ریز نمرات
  6. اصل مدرک زبان
  7. سوابق تدریس
  8.  اصل فیش واریزی به مبلغ 1200000 (یک میلیون و دویست هزار ریال) به حساب شماره 2177579002002 به نام درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران نزد بانک ملی ایران شعبه مینو
  9. گواهی معتبر مبنی بر داشتن شرایط استفاده از سهمیه قبول شده (ویژه مربیان، رزمندگان و ایثارگران )
  10. توصیه نامه (بالاخص از استاد راهنما)
        *در مورد مقالات و کتاب های تالیف و ترجمه شده ارائه مدارک زیر در سامانه الزامیست :