اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: دستاوردهای دانشگاه در هفتمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۶ |

دستاوردهای دانشگاه در هفتمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته

هفتمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته که از روز یک شنبه 19 خرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرده بود در روز چهارشنبه 22 خرداد ماه به کار خود پایان داد.
دانشگاه علم و صنعت ایران در ایـن نمایشگاه علاوه بـر ارائـه حدود 20 دستاورد فناورانه از دانشکده های مهندسی راه آهن، مهندسی مــواد و متالورژی، شیمی و مهندسی شیمی، نفت و گاز، 18 سـرویس خدمات صنعتی قابل ارائه به حوزه صنایع ریلی کشور را نیز به بازدیدکنندگان عرضه نمود.

علاوه براین حاصل مذاکرات فشرده چهار روزه آقای دکتر ملاطفی مدیر دفتر تعاملات دانشگاه در حوزه صنایع ریلی،  آقای دکتر فاضل رئیس محترم دانشکده مهندسی راه آهن و جمع کثیری از اساتید دانشکده راه آهن با مدیران بیش از 30 شرکت در غرفه دانشگاه، تنظیم 11 موافقت نامه برای بررسی گستره­تر و عمیق تر نحوه تعاملات صنعتی، تحقیقاتی و آموزشی دانشگاه با شــرکت های واگن سازی پارس، گروه صنعتی معین، شرکت پیشگامان امین، سرمایه گذاری پاسارگاد و غیره بود.
در روز پایانی نمایشگاه نیز آقای دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در میزگردی تخصصی که با حضور آقایان دکتر رسولی معاون محتـرم وزیر راه و شهرسازی و مدیـرعامل راه آهن، دکتر علی آبادی مدیـرعامل گـروه صنعتی مپنا و دکتر خدایی مدیر مپنای ریلی برگزار گردید با موضوع «ظرفیت های تولید داخل در صنعت حمل و نقل ریلی» سخنرانی کرد.

در این میـزگرد آقای دکتر ذاکری پس از بیان رسالت دانشگاه در کشور، ضمن اشاره به مراکز نوآوری ثبت شده در دانشگاه اعلام داشت که دو مرکز نوآوری دیگـر به ترتیب در تیرماه و آذر ماه امسال در دانشگاه فعال سازی خواهد شد. همچنین در بخش دیگری ایشان به راه اندازی «صندوق خطر پذیر» جهت سرمایه گذاری در فناوری های نوین در دانشگاه اشاره داشت و این صندوق را بازوی تولید و تجاری سازی صنایع و فناوری های کشور نامید. در ادامه وی با بیان اینکه دانشگاه در حوزه صنعت ریلی بــرنامه راهبردی دارد، به ایجاد «اولین پارک تخصصی علم و فناوری در حوزه حمل و نقل ریلی» در آینده نزدیک توسط دانشگاه اشاره نموده و اعلام داشت که این موضوع در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز به تایید رسیده است. رئیس دانشگاه در بخشی از میزگرد و در پاسخ به سوالی در خصوص نقش دانشگاه در حفظ کیفیت تولید داخل، بر لزوم ایجاد مـرکزی جهت تست و کنتـرل کیفیت محصـولات ریلی تاکیـد کـرده و از اختصـاص سهمیه ارزی بــرای تجهیــز آزمایشگاه های مرجع در صنعت ریلی در دانشگاه علم و صنعت خبر داد.
از نکات دیگر مـربوط به نمایشگاه می توان به بازدید وزیـر محترم راه و شهرسازی و هیات همراه، رئیس هیات مدیره راه آهن و هیات پرتغالی از غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران اشاره کرد.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 969 بار   |   دفعات چاپ: 132 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991