اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: انتصاب اعضای شورای مرکز رشد فناوری دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۵ |
انتصاب اعضای شورای مرکز رشد فناوری دانشگاه

با حکم ریاست دانشگاه، اعضای شورای مرکز رشد فناوری دانشگاه منصوب شدند.

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، در احکام جداگانه ای مورخ 98/3/22، اعضای شورای مرکز رشد فناوری دانشگاه را منصوب کرد.
بنابر احکام صادر شده، دکتر اسماعیل قادری فر (قائم‌ مقام معاون توسعه فناوری و رییس مرکز توسعه فناوری ‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)، دکتر تورج محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، دکتر نوروزمحمد نوری، دکتر نورالله کثیری، دکتر اسماعیل خان میرزا، دکتر سید علی اصغر بهشتی شیرازی، دکتر سعید شوال پور و مهندس سیامک جوان برای مدت دو سال به عنوان «عضو شورای مرکز رشد فناوری دانشگاه» منصوب شدند.
در احکام ریاست دانشگاه، سیاست گذاری و برنامه ریزی امور اجرایی مرکز رشد، تعیین سیاست های پذیرش و خروج واحدهای فناور از مرکز رشد، تصویب و اجرای برنامه های توسعه مرکز رشد و تصویب آیین نامه های مرتبط با اداره مرکز رشد، اهم وظایف اعضای شورای مرکز رشد فناوری دانشگاه برشمرده شده است.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران ضمن عرض تبریک، برای تمامی این عزیزان آرزوی توفیق دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1371 بار   |   دفعات چاپ: 148 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004