:: شورای دانشگاه بیانیه گام دوم انقلاب را مورد بحث قرار داد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۱ |

شورای دانشگاه بیانیه گام دوم انقلاب را مورد بحث قرار داد

اعضای شورای دانشگاه در نشست مورخ 98/3/20، موضوعات فرهنگی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
در این نشست، تبادل نظر در خصوص راهکارهای اجرایی شدن بیانیه گام دوم انقلاب، مهمترین موضوع مورد توجه شورای دانشگاه بود.
بیانیه «گام دوم انقلاب»، بهمن ماه سال گذشته از سوی مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران صادر شد. مقام معظم رهبری در این بیانیه ضمن تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه‌ گذشته انقلاب، توصیه ‌هایی اساسی به ‌منظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرموده ‌اند.

Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 561 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3937