:: نشست رییس دانشگاه با نماینده مجلس شورای اسلامی و مدیر عامل شرکت پترولیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۱ |

نشست رییس دانشگاه با نماینده مجلس شورای اسلامی و مدیر عامل شرکت پترولیان

به دعوت دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین خدری (نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی) و دکتر محسنی فرد (مدیرعامل شرکت پترولیان)، نوزدهم خردادماه 1398 ضمن حضور در دانشگاه با دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) دیدار و گفت و گو کردند.
در این نشست که با حضور دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، دکتر قائمی (معاون دانشجویی)، دکتر کثیری (مدیر همکاریهای علمی، صنعتی و فناوری) و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز در سالن اجتماعات ریاست دانشگاه برگزار شد، در خصوص بررسی راههای همکاری دانشگاه در انجام پروژه های نفتی و طرح های مرتبط با انرژی، بحث و تبادل نظر شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3897