:: امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران با دانشگاه پورتو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۰ |

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران با دانشگاه پورتو

هم‌زمان با برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت‌های اخیر در مهندسی راه آهن (ICRARE2019) و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ و نقل ریلی، نوزدهم خردادماه 1398، تفاهم ‌نامه همکاری‌ های علمی بین دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه پورتو پرتغال به امضا رسید .
بر طبق این تفاهم ‌نامه، دو دانشکده توافق کردند نسبت به تبادل استاد، دانشجو و برگزاری دوره‌ های آموزشی مشترک بین دو دانشکده اقدامات لازم را به عمل آورند.
همچنین در این تفاهم ‌نامه همکاری‌ های علمی، مقرر شد دوره‌ های کوتاه مدت تحقیقاتی بین دو دانشکده در  ایران و پرتغال برگزار شود.
لازم به ذکر است هر دو دانشگاه در پروژه RISEN اتحادیه اروپا جهت تقویت شبکه مهندسی سیستم های زیرساخت راه آهن مشارکت دارند. در این پروژه، دانشگاه های برتر دنیا از جمله MIT، برکلی، دلفت، بیرمنگام، پلی تکنیک میلان و ولوگنگ استرالیا نیز همکاری داشته اند که اجرای آن تا سال 2020 ادامه خواهد داشت.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 231 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3897