برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی سرآمدان آموزش::
آرشیو فایل ها::

:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۶ |
در جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه، چشم انداز فعالیت های انجمن در سال جدید(1398) بررسی شد.
در این جلسه، اعضای انجمن ، محور فعالیت های خود را در سال 1398 عنوان کردند؛
1- محور اول: اظهار نظر و ارائه ی پیشنهاد آیین نامه ها و دستورالعمل های آموزشی دانشگاه و ایده پردازی پیرامون مراسم های مرتبط (مسوول: دکتر خیرالدین)
2- محور دوم: پژوهش در آموزش مهندسی ( روش های نوین آموزش، روش های موثر ارائه ، نحوه ی اداره ی کلاس، نحوه ی ارزیابی، نحوه ی برگزاری کارگاه و آزمایشگاه، کاربرد درس علوم پایه در رشته ها و غیره. (مسوول:  دکتر قنبری)
3- محور سوم: گفتگو و مصاحبه با استادان شاخص آموزشی (مسوول: دکتر تقی زاده)
4- زیربخش های معرفی شاخه، استادان شاخص آموزشی، پژوهش در آموزش مهندسی، اخبار شاخه و پیوندهای مفید به سایت اضافه شود.
5- کمیته ی دانشجویی شاخه زیرنظر دکتر تقی زاده با رعایت آیین نامه انجمن تشکیل شود و در انجام فعالیت های انجمن از کمک آن ها استفاده شود.

امید است با همت همگانی و لطف ایزد منان، فعالیت های مذکور در سال جدید محقق شود.
دفعات مشاهده: 1200 بار   |   دفعات چاپ: 82 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3937