برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی سرآمدان آموزش::
آرشیو فایل ها::

:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۶ |
در جلسه ی 19 اسفند ماه، اعضای انجمن تصمیم گرفتند اهداف خود را در قالب سوالاتی مطرح کنند تا در مسیر یافتن این سوالات مصمم تر و دقیق تر قدم بردارند.
 جمع بندی این جلسه به شرح ذیل است؛
1- پیشنهاد شد ماموریت اصلی شاخه، پژوهش پیرامون آموزش مهندسی و ترویج نتایج پژوهش در دانشگاه باشد
2- پالش های اصلی آموزش مهندسی ، موارد ذیل عنوان گردید:
الف: نحوه ی غنی سازی آموزش با اسلایدهای مناسب چگونه است؟
ب: روش آموزش چگونه باید باشد ؟ آیا نسبت به 10 سال پیش تفاوتی در این مقوله احساس می شود؟
ج: شیوه ی طراحی مهندسی در مقایسه با 10 سال پیش چه تفاوتی کرده؟
د: کارگاه و آزمایشگاه ها در مقایسه با 10 سال گدشته باید دستخوش چه تغییراتی شوند؟

انحمن آموزش مهندسی، زین پس اهداف مذکور را با جدیت بیشتری دنبال خواهد کرد.
دفعات مشاهده: 526 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3921