ارائه دهنده:
مرضیه سروری زاده
استاد راهنما:
دکتر حسن نادری
استاد ممتحن خارجی : دکتر محمد صنیعی
استاد ممتحن داخلی: دکتر حسین رحمانی
زمان : شنبه 28 اردیبهشت ماه 1398
مکان: دانشکده مهندسی کامپیوتر- طبقه سوم- اتاق 304
خانم مرضیه سروری زاده دانشجوی کارشناسی ارشد آقای دکتر حسن نادری شنبه 28 اردیبهشت ماه ساعت 16:30 در اتاق 304 واقع در طبقه سوم دانشکده کامپیوتر از پروژه کارشناسی ارشد خود تحت عنوان پیوند هویت کاربران با روش فازی در شبکههای اجتماعی مختلف دفاع خواهند نمود.
چکیده پایان نامه:
محبوبیت روزافزون و تنوع سایتهای رسانههای اجتماعی باعث شده است که مردم به صورت گسترده در شبکههای اجتماعی آنلاین عضو شده و از خدمات آنها بهره مند شوند. با توجه به ویژگیهای متنوع سیستمهای مختلف شبکههای اجتماعی آنلاین، کاربران برای اهداف مختلف مانند جستجوی اطلاعات / به اشتراک گذاری و نگهداری اطلاعات به این شبکهها جذب میشوند. همانطور که کاربر از شبکههای اجتماعی مختلف برای مقاصد مختلف استفاده میکند، تجزیه و تحلیل هویت کاربر در یک رسانه اجتماعی تنها، ممکن است درکی از شخصیت و منافع شخص را بدهد. با این حال، اگر بتوانیم هویت کاربری فرد را در چندین مجموعه داده، پیوند دهیم، میتوانیم دادههای خود را در این سایتهای رسانههای اجتماعی جمع آوری و تجزیه و تحلیل کنیم، نتیجتاً دیدگاهی جامعتر در مورد کاربر خواهیم داشت و خدمات بهتری را میتوانیم ارائه دهیم.
هر کاربر میتواند در هر شبکهی اجتماعی یک شناسه کاربری ایجاد کند که این شناسه شامل اطلاعات پروفایل، محتوا پیامها و اطلاعات شبکه دوستان فرد است. هدف اصلی در این گزارش در ابتدا پیدا کردن مجموعه کاندید در شبکه هدف برای هر کاربر usi در شبکه مبدا است پس از پالایش اولیه، دو روش ارایه شده است: 1. روشی غیرنظارت شده به نام ULFL (User Linkage based on Fuzzy Logic) که کاندیدیابی را بر اساس اطلاعات پروفایل انجام میدهد، و با محاسبه شباهت در هر سه حوزه پروفایل، شبکه دوستان و محتوای پیامها با رویکردی فازی بهترین کاربران نظیر را پیدا میکند. 2. روشی نیمه نظارت شده که با کمک تعدادی نود با اهمیت که لینک شدهاند، بر اساس شبکه دوستان افراد کاندیدیابی را انجام میدهد.
بررسی نتایج بدست آمده نشان می دهد که پس از به کار بردن روش اول بهبود بسیار خوبی در دقت به دست میآید. همچنین پس از مقایسه نتایج حاصل از روش های مبتنی بر هر سه حوزه، در مقایسه با روشی که تنها مبتنی بر دادهی پروفایل است، به این نتیجه می رسیم که استفاده از دادهی اندک پروفایل خود به تنهایی دقت بسیار خوبی ایجاد میکند.
واژههای کلیدی: شبکههای اجتماعی، پیوند هویت کاربر، ویژگی محتوا، ویژگی شبکههمسایگی، آزمون منطق فازی
از اساتید بزرگوار، دانشجویان گرامی و دیگر متخصصان و علاقه مندان به موضوع دفاعیه دعوت
می شود با حضور خود موجبات غنای علمی و ارتقای کیفی را فراهم سازند.
دانشکده مهندسی کامپیوتر مدیریت تحصیلات تکمیلی |