بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: دکتر بهزادفر به سمت رییس دانشکده معماری و شهرسازی منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۳ |

دکتر بهزادفر به سمت رییس دانشکده معماری و شهرسازی منصوب شد

باحکم ریاست دانشگاه، دکتر مصطفی بهزادفر به سمت «رییس دانشکده معماری و شهرسازی» منصوب شد.
دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی حکم مورخ 98/2/23 و برای مدت دو سال، دکتر مصطفی بهزادفر را به سمت «رییس دانشکده معماری و شهرسازی» منصوب کرد.
در بخشی از حکم ریاست دانشگاه خطاب به رییس دانشکده معماری و شهرسازی آمده است: امید است با همتی بلند و عزمی منبعث از توکل به قادر متعال و با پیروی از آموزه های اسلامی و همکاری و همیاری تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، در طول تصدی این مسئولیت، شاهد ارائه کارنامه ای درخشان با ایجاد تحول در فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ارتقای جایگاه علمی دانشکده مطابق با سیاستها، خط مشی و راهبردهای دانشگاه بر اساس اهداف کمی و کیفی برنامه توسعه چهارم راهبردی باشیم. شایسته است تمامی مساعی خویش را با همکاری کلیه اعضای دانشکده برای ترفیع جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه به منظور قرار گرفتن در جمع 200 دانشگاه برتر جهان به کار ببندید.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر بهزادفر، توفیق روزافزون وی را آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 386 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3937