بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: برگزاری اولین نشست هماهنگی پروژه های همکاری دانشگاه های ایران با موسسه لایپنیتز آلمان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۲ |

اولین نشست هماهنگی پروژه های همکاری دانشگاه های ایران با موسسه لایپنیتز آلمان به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران و با حضور دکتر شاه حسینی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر دلیری مدیر برنامه ریزی و همکاری های علمی بین المللی، دکتر موسوی مدیر آموزش بین الملل دانشگاه و خانم رحمتی به عنوان نماینده وزارت علوم و دانشگاه های دارای طرح های تایید شده از طرف آلمانی، شنبه 21 اردیبهشت ماه برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر شاه حسینی ضمن تشریح روند تاریخی شکل گیری این همکاری مشترک بین دو طرف ایرانی و آلمانی، موضوع جلسه را ارائه راهکارهایی برای پیشبرد طرح ها در وهله اول و یافتن راه هایی برای رفع چالش ها و مشکلات در مرحله دوم عنوان کرد.
وی در ادامه به سه نکته اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و تحریمی، باید به صورت بهینه عمل کرده و دانشگاه های مجری طرح مشارکت جدی تری برای تامین منابع اجرای طرح داشته باشند. این کار با مشارکت صنایع و دیگر نهادهای دولتی ممکن خواهد شد.

دکتر شاه حسینی گفت: نکته دوم این است که اگر چه پروژه های منتخب دارای یک مجری محوری در هر دانشگاه است. ولی برای پیشبرد آن در سطح ملی باید از ظرفیت تمامی دانشگاه ها استفاده شود. هر چند در این زمینه اجباری وجود ندارد.
وی در توضیح نکته سوم گفت: نمونه قراردادی که باید با طرف آلمانی منعقد شود، مشخص شده و قراردادها میان دانشگاه علم و صنعت با دانشگاه مجری با قید شدن عنوان مجری و همکاران بسته می شود. هدف از این کار یافتن دستاوردهای ملموسی است تا آن را مبنایی برای توسعه تعاملات قرار دهیم.
در ادامه خانم رحمتی نماینده وزارت علوم،تحقیقات و فناوری به سابقه همکاری های این وزارتخانه با موسسه لایپنیتز آلمان اشاره کرد و افزود: هفت پروژه منتخب دارای موضوعاتی همچون تنوع زیستی، آب و مخاطرات اقلیمی هستند و در نهایت قراردادی میان طراف ایرانی و آلمانی منعقد می شود که به بین المللی سازی فعالیت های آموزشی و پژوهشی کشور کمک خواهد کرد.

سپس نمایندگان دانشگاه های دارای پروژه های منتخب به معرفی و توضیح مختصر این پروژه ها پرداختند. همچنین پیشنهاداتی برای بهبود تامین اعتبار مالی طرح های تحقیقاتی مصوب، غلبه بر برخی چالش های اقتصادی و سیاسی، ارتقای ساختار عملیاتی و سازماندهی قبلی برای پیشبرد بهتر فرایندهای اداری و اجرایی، بهبود شیوه اجرای طرح ها، شیوه بهره برداری مناسب از نتایج به دست امده، تعهدات دو طرف و غیره مطرح شد.
در نهایت مقرر شد با توجه به چالش های بودجه ای، مجریان هر یک از هفت پروژه منتخب ظرف یک هفته آینده امکان اجرایی شدن آنها را در شرایط جدید اطلاع دهند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 541 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.29 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3937