بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: مراسم تقدیر از خدمات مدیر سابق روابط عمومی دانشگاه و معارفه رییس جدید آن برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۸ |

با حضور دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست)، مراسم تقدیر از خدمات دکتر محمدقربان دکامین (مدیر سابق روابط عمومی) و معارفه مهندس سید جواد حجازی (رییس جدید روابط عمومی)، پانزدهم اردیبهشت ماه 1398 در سالن جلسات ساختمان ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست)، گفت: این جلسه، تودیع و معارفه نیست چون هر دو بزرگوار هم در دانشگاه بوده و خواهند بود هم قبلا مدیر بوده اند. تغییر مدیریت کوچکی اتفاق افتاده و هدف از این گردهمایی، آرزوی سلامتی و موفقیت برای همکاران است.
مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست با بیان اینکه روابط عمومی بنا بر مقتضیات روز تغییرات بسیاری را شاهد بوده و به انحاء مختلف اداره شده است، افزود: در ساختار سازمانی دانشگاه، روابط عمومی یکی از ادارات حوزه ریاست بوده و یک مدیر کل برای همه آنها در نظر گرفته شده است ولی به سبب اهمیت این مجموعه به عنوان پیشانی دانشگاه، تنها مجموعه ای است که اسمش همراه حوزه ریاست قید شده و با عنوان «حوزه ریاست و روابط عمومی»شناخته شده است.

دکتر صدر تاکید کرد: لازم است در روابط عمومی با علم روز مسایل را دنبال کنیم و در انواع ارتباطات با رسانه ها و صدا و سیما دائما به روز باشیم تا نقل و انتقال داده ها به نحو صحیح و کامل صورت گیرد و مادامی که این اتفاق رخ ندهد دانشگاه حتی در رتبه بندی ها نخواهد توانست به اهدافی که در برنامه راهبردی معین شده دست یابد. وی در ادامه تصریح کرد: تا به حال با زحمات همه عزیزان روابط عمومی، اخبار دانشگاه به خوبی پوشش داده شده، اما باید از این مرحله فراتر برویم و مجاری برای تقویت ارتباط خود با جامعه هدف در نظر بگیریم. در این زمینه نیز ارتباط بهینه با صدا و سیما ضروری است و می توان از این طریق در جهت ارتقای تعاملات بیرونی و اطلاع رسانی گسترده تر در خارج از دانشگاه در خصوص امکانات و سمت و سوی اهداف علمی دانشگاه گام برداشت.

مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست، با تاکید بر لزوم قدر دانستن استعدادهای روابط عمومی، از خدمات دکتر دکامین (مدیر سابق روابط عمومی) تقدیر و برای وی آرزوی توفیق کرد و از مهندس حجازی برای قبول مسئولیت ریاست روابط عمومی تشکر نمود. وی گفت: مهندس حجازی پیش از این در معاونت فرهنگی دانشگاه خوش درخشید و از نیروهای خوب و جوان دانشگاه است که از وی می خواهیم با جدیت، نظم و رعایت همه اصول اداری، حقوق همکاران و حقوق دانشگاه، تغییرات مورد لزوم برای به روز کردن و بهسازی نیروها و تجهیزات روابط عمومی را پیگیری کند و آرزو کرد روند مثبت روابط عمومی ادامه یابد.
در ادامه مراسم، دکتر دکامین (مدیر سابق روابط عمومی)، ضمن تشکر از ریاست دانشگاه، دکتر صدر و همه همکاران خود در روابط عمومی، چرخش مدیریت ها را فرصتی مناسب برای مرور اقدامات مدیر قبلی و آسیب شناسی آن دانست و گزارش کوتاهی از اهم اقدامات و عملکرد روابط عمومی در دوران مسئولیت خود ارایه کرد. وی با اشاره به اینکه در دنیای اطلاعات، مدیریت در روابط عمومی، مدیریت آتش نشانی است و لازم است روابط عمومی به طور لحظه ای  اقدامات خود را تغییر دهد، استفاده از خرد جمعی و تهیه فهرست فرآیند کاری و چک لیست رویدادها، تعامل مثبت و اخلاق مدارانه با رسانه ها را از سیاست های دوران مدیریت خود در روابط عمومی عنوان کرد. وی سپس به طرح برخی چالش های روابط عمومی پرداخت.

در ادامه مراسم، مهندس حجازی (رییس جدید روابط عمومی)، سخنان کوتاهی ایراد کرد. وی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی بهره گیری از برکات آن، از اعتماد دکتر ذاکری و دکتر صدر در سپردن مسئولیت اداره روابط عمومی به وی، تشکر کرد. رییس روابط عمومی با تاکید بر اینکه روابط عمومی، بازوی مدیریت و پیشانی دانشگاه است گفت: برنامه های آتی بسیار است و ما سعی می کنیم با برنامه محوری، همسویی و هم افزایی، اثربخشی اقدامات را افزایش دهیم.
در خاتمه با اهدای لوح و هدایایی، از تلاش ها و خدمات دکتر دکامین در طول تصدی سمت مدیریت روابط عمومی تقدیر شد.
Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 850 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3937