بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: کسب مقام برگزیده توسط تیم آزمایشگاه شهر هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۸ |

کسب مقام برگزیده توسط تیم آزمایشگاه شهر هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران

تیم آزمایشگاه شهر هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران  در نخستین رویداد استارت‌آپی "شهر رویایی" مقام برگزیده را از آن خود نمود.
در این رویداد که برای نخستین بار توسط "شتاب دهنده کارو" (شتاب‌دهنده ایده‌های خلاقانه در سه حوزه اصلی ساختمان، شهرسازی و حمل‌ونقل) با محوریت زیباسازی و خدمات شهری به مدت دو روز (14 و 15 اردیبهشت) در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد، تیم MapCIM با مدیریت آقای دکتر مصطفی بهزادفر توانست با ارائه یکی از خلاقانه ترین ایده ها در حوزه هوشمند سازی شهر تهران، به عنوان یکی از تیم های برگزیده شناخته شده و جواز حضور در این شتاب دهنده را ازآن خود کند.
MapCIM سامانه هوشمند تعاملی تحت وب و اپ بوده که هدف اصلی این سامانه، حرکت به سمت شهر هوشمند در راستای تحقق بخشی به جامعه هوشمند (smart people) می باشد.

پیش از این، تیم MapCIM موفق به دریافت چند مقام ارزشمند دیگر نیز شده که عبارتند از:
کسب مقام اول در اولین چالش نوآوری تهران هوشمند (مسابقه هکاتون آذر 97 - تهران)
کسب مقام دوم در نخستین رویداد کارآفرینی و فناوری شهر خوب (اسفند 97 – کاشان)
کسب مقام سوم در نخستین کنفرانس ملی + استارت آپ ویکند بافت فرسوده (اسفند 97 – تهران)

معرفی اعضای تیم:
دکتر مصطفی بهزادفر: مسئول آزمایشگاه شهر هوشمند، عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران.
مهندس فرشاد شریعت پور: دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه علم و صنعت ایران.
مهندس رضا رستمی نیکو: دانشجوی مدیریت ساخت دانشگاه علم و صنعت ایران.
مهندس فرزان زارعی: دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه علم و صنعت ایران.
مهندس محمد مهدی جعفری مقدم: دانشجوی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شاهد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 445 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3937