بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه KMUTT تایلند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۸ |
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه KMUTT تایلند

نشست مشترک و جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه کینگ مونکوت تایلند، هفدهم اردیبهشت ماه 1398 در سالن جلسات ریاست برگزار شد.

در این نشست، از دانشگاه کینگ مونوت، Suvit Saetia (رییس دانشگاه)، Kanyawim Kirtikara (معاون بخش تحقیقات و نوآوری)، Thiradet Jiarasuksakun (رییس دانشکده ریاضی)، Varit Srilaong (رییس دانشکده کشاورزی)، Chawin Chantharasenawong (معاون بخش امور بین الملل)، Ganda Boonsothonsatit (استاد دانشگاه) و Sasima Juwasophi  (مدیر بخش بین الملل دانشگاه) در دانشگاه حضور یافتند. این هیات را دکتر شجاع خانی (مدیرکل همکاری های دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی) و خانم سلطان نژاد (مدیر امور توسعه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی) همراهی می کردند.
از دانشگاه علم و صنعت ایران نیز دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست)، دکتر شاه حسینی (معاون بین الملل)، دکتر دلیری (مدیر برنامه ریزی و همکاریهای علمی، بین المللی)، دکتر موسوی (مدیر امور آموزش بین المللی دانشگاه) به همراه دکتر علائیان (رییس دانشکده ریاضی)، دکتر نوری (رییس دانشکده مهندسی صنایع) و میرزامحمدی (مدیر گروه مهندسی پیشرفت اقتصادی دانشکده مهندسی پیشرفت) در این نشست حضور داشتند.
در جلسه مذکور ابتدا دکتر شاه حسینی (معاون بین الملل)، به معرفی جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران در نظام های رتبه بندی جهانی و تبیین دستاوردهای مهم این دانشگاه پرداخت. سپس کلیپ معرفی دانشگاه کینگ مونکوت تایلند پخش شد. در ادامه دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، ضمن خوشامدگویی به مهمانان دانشگاه، نکاتی را درباره فعالیت های پژوهشی و علمی دانشگاه متذکر شد. وی افزود: دانشگاه علم و صنعت ایران با طراحی و ساخت دو ماهواره و بهره مندی از ظرفیت های تعدادی از دانشکده های جدید و منحصر به فرد خود مانند دانشکده های راه آهن و فناوری های نوین، می تواند یاریگر دانشگاه کینگ مونکوت تایلند باشد.
دکتر ذاکری در پایان خواستار راه اندازی گروه های کاری مشترک در حوزه های مورد علاقه مانند ماهواره، حمل و نقل، مهندسی عصبی و غیره شد.

در ادامه، رییس KMUTT ضمن اظهار خرسندی از سفر به ایران و حضور در دانشگاه علم و صنعت گفت: با توجه به زمینه های فعالیت مشابه امکان همکاری های دوجانبه کاملا فراهم است. وی با اشاره به تحصیل دانشجویانی از ایران در مقاطع تحصیلات تکمیلی این دانشگاه، از برنامه ریزی برای تبادل استاد و دانشجو، اعطای بورس های تحصیلی مشترک، برگزاری دوره های آموزشی مشترک در دو کشور و غیره استقبال نمود.

در این جلسه درباره راه های تبادل علمی میان دو دانشگاه، بحث و تبادل نظر شد و در انتها، تفاهم نامه همکاری مشترک توسط دکتر ذاکری و رییس دانشگاه کینگ مونکوت به امضا رسید. تبادل استاد و هیات علمی، انجام فعالیت های تحقیقاتی مشترک، مشارکت در برگزاری سمینارهای علمی و برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت از جمله مفاد تفاهم نامه همکاری این دو دانشگاه است.

هیات تایلندی سپس آزمایشگاهها و پروژه های دانشکده مهندسی راه آهن را مورد بازدید قرار دادند.

دفعات مشاهده: 356 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3937