حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: تقدیر از مهندس نقره کار به عنوان استاد نظریه پرداز برتر حوزه علوم انسانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ |

تقدیر از مهندس نقره کار به عنوان استاد نظریه پرداز برتر حوزه علوم انسانی

صبح دوشنبه 20 اسفند ماه با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از ۱۵ استاد نظریه پرداز در حوزه‌های علوم انسانی، معارف دینی و هنر تجلیل شد.
سومین کنگره نظریه پردازی، نقد و مناظره با حضور سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد، حجت الاسلام خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد، آیت الله علی اکبر رشاد رئیس هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی و برخی از نظریه پرداز و اساتید حوزه علوم انسانی در دانشگاه آزاد تهران مرکز برگزار شد.
در این همایش ضمن بررسی چالش‌ها و راهکارهای حمایت از کرسی‌های آزاد اندیشی در حوزه علوم انسانی از ۱۵ استاد صاحب نظر در سه عرصه فوق تجلیل و قدردانی شد.
بر این اساس "مهندس عبدالحمید نقره کار" از دانشگاه علم و صنعت ایران، "دکتر محمد رضا پورجعفری " از دانشگاه تربیت مدرس، "دکتر اصغر افتخاری" از دانشگاه امام صادق، "حجت السلام محمد علی رضایی اصفهانی" از دانشگاه جامعه المصطفی، "حجت السلام نجف لک زایی" از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به دلیل نظریه پردازی و "دکتر محمد باقر سعیدی روشن" از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، "دکتر محمد حسن طالبی" از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، "دکتر عبدالحمید واسطی" از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، "دکتر فتح الله نجار زادگان" از پردیس فارابی دانشگاه تهران، "دکتر عباس ظهیری" از انجمن اصول فقه و حوزه، "آیت الله ابوالقاسم علیدوست" از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به دلیل نوآوری و "دکتر مهدی عبدالهی" از مؤسسه حکمت و فلسفه، "دکتر سعید رحیمیان" از دانشگاه شیراز، "دکتر احمد جامی ده آبادی" از پردیس فارابی دانشگاه تهران و "دکتر خالد غفوری" از پژوهشگاه علوم و فرهنگی به دلیل سه نقد در سه حوزه علوم انسانی هنر و معارف دینی مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.
ایجاد هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی نقد و مناظره بهمن ماه ۱۳۷۲ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و این هیئت فعالیت خود را هدف حمایت از گسترش کمی و کیفی برگزاری کرسی‌ها در حوزه علوم انسانی وهنر و معارف و بحث آزاد اندیشی در راستایی تشکیل جنبش ملی نقد و نظریه پردازی در ایران راه اندازی شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 304 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3855