بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: دو انتصاب از سوی رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۹ |

دو انتصاب از سوی رییس دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، در احکام جداگانه ای مورخ97/12/19 ، مدیر امور آموزش بین المللی دانشگاه و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی کامپیوتر را منصوب کرد.
با حکم رییس دانشگاه و برای مدت دو سال، دکتر سید محمدرضا موسوی میرکلایی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق)، به سمت «مدیر امور آموزش بین المللی دانشگاه» و دکتر حسین رحمانی به سمت «مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی کامپیوتر» منصوب شدند.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن عرض تبریک، برای هر دوی این عزیزان آرزوی توفیق دارد.

دفعات مشاهده: 491 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3928