دسترسی به تمام مطالب::

حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: دیدار مهندس ترکان با اعضای هیات رئیسه دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ |

دیدار مهندس ترکان با اعضای هیات رئیسه دانشگاه

مهندس اکبر ترکان عضو هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران، سه شنبه 13 دی ماه با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف در مورد نقش کلیدی هیات امنا در خصوص راهکارهای عملیاتی پیشبرد برنامه های توسعه دانشگاه در حوزه هایی همچون فناوری، تجاری سازی، و نوآوری بر مبنای برنامه راهبردی دانشگاه بحث و تبادل نظر کردند.
علاوه بر این، دو طرف در خصوص مشکلات مربوط به منابع مالی دانشگاه و راهکارهای برون رفت از آنها با توجه به شرایط فعلی کشور گفتگو کردند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 496 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3820