دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::

حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: معرفی برنامه‌های مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |

دکتر مسعود صدری‌نسب رییس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در  دهمین نشست از مجموعه نشست‌های تخصصی همکاری‌های علمی بین‌المللی آکادمی بین‌الملل دانشگاه به ارائه برنامه های حمایتی آن مرکز از فعالیت بین‌المللی دانشگاه‌ها پرداخت.
در ابتدای این نشست که در روز چهارشنبه مورخ 12 دیماه 1397 در مجتمع بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، دکتر شاه‌حسینی معاون بین‌الملل دانشگاه پس از خوشامدگویی به سخنران مدعو، به انواع برنامه آکادمی بین‌الملل شامل نشست‌های تخصصی همکاری‌های علمی بین‌المللی، نشست‌های با دانشمندان برجسته جهان، نشست‌های تجربیات موفق در تعاملات علمی بین‌المللی اشاره نمود.

در ادامه دکتر صدری نسب رییس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابتدا به معرفی مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی پرداختند و سپس به برنامه‌ها و فعالیت‌های مرکز اشاره نمودند و در انتها به تشریح حمایت‌های مرکز شامل: حمایت از کنفرانس‌های بین‌المللی، حمایت از پژوهش‌های بین‌المللی، حمایت از آموزش و غیره پرداختند.
در انتها شرکت‌کنندگان در این نشست که از اعضای هیات علمی دانشگاه و دانشجویان دکتری بودند سوالات خود را مطرح نمودند و دکتر صدری نسب نیز به این پرسش ها پاسخ دادند.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 305 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3823