دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::

حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: رییس جدید دانشکده ریاضی منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ |

رییس جدید دانشکده ریاضی منصوب شد

با حکم مورخ 97/10/16 ریاست دانشگاه، دکتر مهدی علائیان به سمت «رییس دانشکده ریاضی» منصوب شد.
دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، ضمن تقدیر از خدمات و تلاشهای دکتر مهدی نجفی خواه (رییس سابق دانشکده ریاضی)، دکتر مهدی علائیان را برای مدت دو سال به سمت «رییس دانشکده ریاضی» منصوب کرد.
در بخشی از حکم رییس دانشگاه، خطاب به رییس دانشکده ریاضی آمده است: امید است با همتی بلند و عزمی منبعث از توکل به قادر متعال و با پیروی از آموزه های اسلامی و همکاری و همیاری تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، در طول تصدی این مسئولیت شاهد ارائه کارنامه ای درخشان با ایجاد تحول در فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ارتقای جایگاه علمی دانشکده مطابق با سیاستها، خط مشی و راهبردهای دانشگاه بر اساس اهداف کمی و کیفی برنامه توسعه چهارم راهبردی باشیم. شایسته است تمامی مساعی خویش را با همکاری کلیه اعضای دانشکده، برای ترفیع جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه به منظور قرار گرفتن در جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان به کار بندید.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، این انتصاب شایسته را به دکتر علائیان تبریک می گوید و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 308 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3823