حدیث هفته
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

:: برگزاری مناظره آزاد دانشجویی توسط گروه معارف اسلامی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |

برگزاری مناظره آزاد دانشجویی توسط گروه معارف اسلامی دانشگاه

گروه معارف اسلامی با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مناظره آزاد دانشجویی با عنوان «ملاک ها و معیارهای ازدواج» را یازدهم آذرماه 1397 در آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار کرد.
این مناظره، برای دومین بار توسط گروه معارف اسلامی و با توجه به ارایه درس دانش خانواده و جمعیت توسط گروه معارف برگزار شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
در این مراسم که با حضور دکتر شریعت (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) و حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) برگزار شد، دانشجویان ملاکها و معیارهای خود برای ازدواج را مطرح کردند.

همچنین دکتر زهرا البرزی و حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد غفاری (مدرسان درس دانش خانواده و جمعیت در گروه معارف اسلامی) و نیز مدیر و معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، سخنرانی کردند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789