معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 98
:: جدول زمانبندی ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد 98
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |
نظر به برگزاری سالانه مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز، دفتر استعدادهای درخشان با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد تا مراسم مربوط به سال تحصیلی ۹۷-۹۶ را در سوم دی ماه سال جاری برگزار نماید.
لازم به ذکر است، متقاضیان" ممتاز پژوهشی " می بایست ضمن تکمیل  "فرم خلاصه فعالیت های پژوهشی  " نسبت به بارگذاری این فرم و مستندات پژوهشی ذکر شده در سامانه گلستان حداکثر تا تاریخ  ۹۷/۹/۲۰ اقدام نمایند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت استعداد درخشان علم و صنعت مراجعه کنید.

آدرس کانال ما در پیام رسان سروش:http://sapp.ir/iustedu

دفعات مشاهده: 1050 بار   |   دفعات چاپ: 200 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3960