حدیث هفته
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله:(
مَن عَمِلَ بِما یَعلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلمَ ما لَم یَعلَم.
هر کس به آنچه می ‏داند عمل کند، خداوند دانش آنچه را که نمی ‏داند به او ارزانی می ‏دارد.
(مرآ‌ه العقول ج3،ص286

:: تقدیر شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از یک همکار موفق ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۷ |

تقدیر شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از یک همکار موفق

معاون آموزشی دانشگاه، در جلسه مورخ 97/9/6 شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از کارشناس خدمات آموزشی دانشکده معماری و شهرسازی تقدیر کرد.
دکتر واحدی (معاون آموزشی دانشگاه)، در جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی، با اهدای لوح و هدیه از خانم اعظم اسلامی (کارشناس خدمات آموزشی دانشکده معماری و شهرسازی)، به دلیل ارائه خدمات آموزشی ضابطه مند، راهگشا و همراه با تکریم دانشجویان، تجلیل کرد.
دکتر واحدی در این مراسم ضمن اشاره به برگزاری مراسم جشن توسط دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی برای این همکار شاغل در آموزش دانشکده که در فضای مجازی نیز مورد توجه واقع شد، گفت: شاهد بودیم که دانشجویان دانشکده به دلیل ویژگیهای شخصیتی خانم اسلامی و صفاتی همچون حسن خلق، سعه صدر، درایت و همراهی با دانشجویان در عین رعایت ضوابط و مقررات، به صورت خودجوش از وی تقدیر کردند و این نکته مثبتی است.
معاون آموزشی دانشگاه، با اشاره به قول پیامبر اسلام که فرمود «ُبعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ»، بر اهمیت اخلاق نیکو تاکید کرد و تقارن برگزاری این جلسه تقدیر با ایام میلاد حضرت محمد (ص) را به فال نیک گرفت.
 دکتر واحدی با ذکر حدیثی از امام حسین علیه السلام که می فرمایند «بدانید که احتیاج و مراجعه مردم به شما از نعمت های الهی است، پس نسبت به نعمت ها روی، بر نگردانید»، گفت: شاید این حدیث سرلوحه کار خانم اسلامی بوده و چه خوب است که همه تلاش کنیم که در کارهای اداری و در برخورد با مراجعین کارگشا و راهنما باشیم و اگر جواب منفی ای هم باید داده شود توام با گشاده رویی باشد.
در ادامه، کارشناس خدمات آموزشی دانشکده معماری و شهرسازی، با تشکر از همه همکاران و مدیران خود در دانشکده، لطف خدا، خدمت به پدر و مادر و برخورداری از دعای خیر آنها را رمز موفقیت شغلی خود دانست و از معاون آموزشی دانشگاه برای ترتیب دادن این جلسه تقدیر، تشکر نمود.
سپس لوح سپاس از خانم اسلامی توسط دکتر واحدی به وی اعطا شد. متن لوح چنین است:

سرکار خانم اعظم اسلامی؛
اهتمام و دقت در انجام وظایف، احساس مسئولیت در قبال دانشگاه در عین تکریم ارباب رجوع، مراعات قوانین و مقررات، حسن رفتار و گفتار و تواضع و سعه صدر، همگی از خصایل ارزشمندی است که لازمه و زیبنده همکاران حوزه آموزش می باشد.
جای بسی خوشحالی است که سرکار عالی نه تنها از سوی همکاران دانشگاهی بلکه از سوی دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی، متصف به صفات فوق و در خور تجلیل شناخته شده اید. اینجانب نیز ضمن تبریک این انتخاب شایسته، موفقیت، سربلندی و استمرار خدمت صادقانه به دانشگاه و دانشگاهیان را برای شما آرزو می کنم.

ابوالفضل واحدی
6/9/97

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran