درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: قابل‌توجه دانشجو‌یان کارشناسی ارشد گرایش هوش، شبکه و نرم‌افزار ورودی‌ 97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۸ |
قابل‌توجه دانشجو‌یان کارشناسی ارشد گرایش هوش، شبکه و نرم‌افزار ورودی‌ 97 (با اولویت گرایش هوش)
اطلاعیه ثبت‌نام متقاضیان شرکت در دوره کارشناسی ارشد مشترک با دانشگاه‌های فرانسه با مدرک هر دو دانشگاه

باستحضار می‌رساند در قالب تفاهم‌نامه دانشگاه با مجموعه ParisTech فرانسه،‌ امکان اعزام تعداد محدودی دانشجو از دانشکده مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی برای گذراندن سال دوم دوره کارشناسی ارشد در مدرسه عالی ENSAM و دریافت مدرک هر دو دانشگاه علم و صنعت و دانشگاه فرانسوی در صورت احراز شرایط لازم فراهم شده است. در اولویت بعدی، امکان بررسی پرونده متقاضیان در گرایش‌های نرم‌افزار و شبکه در یکی دیگر از موسسات مجموعه ParisTech (متشکل از 12 مدرسه عالی مهندسی منطقه پاریس فرانسه ) نیز بطور موردی وجود دارد.

شرایط اعزام (پس از تایید نهایی کمیته دانشگاه علم و صنعت):
  1. گذراندن حداقل 18 واحد درسی کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی اول
  2. تحویل پیشنهاد سمینار به دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت در اردیبهشت 1398
  3. ثبت‌نام در دانشگاه فرانسوی
  4. گذراندن تمام دروس سال دوم کارشناسی ارشد دانشگاه فرانسوی و موفقیت در آن‌ها مطابق مقررات دانشگاه‌ فرانسوی (حدود 6 ماه)
  5. گذراندن دوره پژوهشی کارشناسی ارشد (حدود 6 ماه) در یکی از آزمایشگاه‌های تحقیقاتی یا شرکت‌های فرانسوی با موافقت استاد راهنمای ایرانی
  6. ارائه گزارش سمینار و دفاع از آن در دانشگاه علم و صنعت
  7. تحویل پیشنهاد پایان‌نامه حداکثر تا اردیبهشت 1399
  8. دفاع پروژه کارشناسی‌ارشد در دانشگاه فرانسوی در انتهای سال تحصیلی دوم و موفقیت در آن
  9. اخذ دروس باقیمانده در دانشگاه علم و صنعت پس از اتمام دوره پژوهشی آموزشی در فرانسه
  10. گذراندن ادامه پروژه کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و صنعت جهت تکمیل پژوهش در آزمایشگاه استاد راهنمای ایرانی و دفاع از پایان‌نامه در دانشگاه علم و صنعت
  11. دریافت مدرک فرانسوی منوط به دفاع از پایان‌نامه در دانشگاه علم و صنعت خواهد بود.
شرایط اولیه دانشجویان متقاضی:
  1. دانشجو ورودی سال 97 در مقطع کارشناسی ارشد دوره روزانه در گرایش‌ هوش باشد. سایر گرایش‌های غیر از هوش هم در صورت رزومه عالی در اولویت بعدی بررسی خواهند شد.
  2. تمرکز طرف فرانسوی در گرایش هوش Bioengineering and Innovation in Neurosciences و BioImaging خواهد بود. (لینک معرفی گرایش‌های مورد نظر: http://www.bme-paris.com/en/article/26 و http://www.bme-paris.com/en/article/38)
  3. دانشجو به زبان انگلیسی یا فرانسوی تسلط کافی داشته باشد.
  4. دانشجو در دو ترم تحصیلی اول در دانشگاه علم و صنعت حداقل 18 واحد درسی را با موفقیت بگذراند.
  5. استاد راهنمای دانشجو با اعزام دانشجو موافقت کند.
فرآیند ثبت‌نام متقاضیان:
  1. مهلت ثبت‌نام: از روز انتشار این اطلاعیه تا 25 آذر 1397
  2. مدارک لازم: رزومه علمی، تحصیلی،‌ پژوهشی و حرفه‌ای، کارنامه دروس دوره کارشناسی، مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی یا معادل آن (اختیاری)، فرم امضاء‌شده موافقت استاد راهنما (مدارک کامل در قالب یک پوشه تحویل خانم پناغی شود).
  3. مصاحبه: زمان آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
فرآیند انتخاب دانشجویان (مرحله اول):
  1. کامل بودن مدارک خواسته‌شده
  2. تایید رزومه دانشجو توسط کمیته مربوطه در دانشکده
  3. موفقیت دانشجو  در مصاحبه
  4. تایید دانشجو در کمیته مربوطه در سطح دانشگاه
  5. تایید دانشجو توسط کمیسیون مربوطه در دانشگاه فرانسوی
فرآیند انتخاب دانشجویان (مرحله دوم):
  1. بررسی شرط موفقیت در حداقل 18 واحد درسی در دانشگاه علم و صنعت
  2. موافقت نهایی کمیته مربوطه در دانشگاه علم و صنعت
دفعات مشاهده: 158 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3789