حدیث از حضرن مهدی (ع)
اتّفاق و وفای به عهد

لَوْ أَنَّ أَشْیاعَنا وَفَّقَهُمُ اللّهُ لِطاعَتِهِ عَلَی اجْتِماع مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الُْیمْنُ بِلِقائِنا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعادَهُ بِمُشاهَدَتِنا:

اگر شیعیان ما ـ که خداوند آنها را به طاعت و بندگی خویش موفّق بدارد ـ در وفای به عهد و پیمان الهی اتّحاد واتّفاق می‌داشتند و عهد و پیمان را محترم می‌شمردند، سعادت دیدار ما به تأخیر نمی‌افتاد و زودتر به سعادت دیدار ما نائل می‌شدند.

:: دریافت دو مدال طلا و دو نقره بیکسپو 2018 توسط دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۴ |

دریافت دو مدال طلا و دو نقره بیکسپو 2018 توسط دانشگاه علم و صنعت ایران

استاد و دانشجوی دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران، در جشنواره بین المللی نوآوری انرژی Bixpo2018  حایز چهار مدال طلا و نقره و موفق به دریافت جایزه ویژه فدراسیون بین المللی مخترعان شدند.
دکتر ابوالفضل واحدی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و معاون آموزشی دانشگاه) و مهندس آرش طاهری (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران)، در جشنواره بین المللی نوآوری انرژی Bixpo2018  موفق به دریافت دو مدال طلا و دو نقره برای چهار طرح نوآورانه خود در این جشنواره جهانی شدند. در مرحله نهایی این جشنواره، 54 طرح از 40 کشور جهان راه یافته بودند که در این میان چهار طرح دانشگاه علم و صنعت ایران، حایز مقام های اول و دوم شدند.
در این جشنواره که توسط وزارت تجارت و صنعت کشور کره جنوبی و با مشارکت فدراسیون جهانی مخترعان و کپکو (بزرگترین شرکت تولیدکننده انرژی جهان)، به منظور معرفی هر چه بهتر و حمایت از دستاوردهای نوآورانه پژوهشی مخترعان در حوزه انرژیهای نو، انرژیهای پاک دوست دار محیط زیست، برق و الکترونیک، برگزار می شود، دانشگاه علم و صنعت ایران با چهار طرح نوآورانه شرکت کرد که پس از داوری و از بین 54 طرح راه یافته به مرحله نهایی، به طرح های «ساخت دودکش خورشیدی با سلول خورشیدی شفاف» و «بهینه سازی سیستم خنک سازی کویل مغناطیسی» مدال طلا و به طرح های «خنک سازی ترانسفورمر به وسیله زمین سرمایشی» و «تصفیه خانه سیار با قابلیت ضد عفونی و میکروب زدایی» مدال نقره جشنواره تعلق گرفت.

مهندس طاهری برای طرح «خنک سازی ترانسفورمر به وسیله زمین سرمایشی» حایز دریافت جایزه ویژه فدراسیون بین المللی مخترعان شناخته شد. وی طرح «تصفیه خانه سیار با قابلیت ضد عفونی و میکروب زدایی» را با همکاری دکتر ابوالفضل واحدی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و معاون آموزشی دانشگاه)، به انجام رسانده که این طرح پیش از این نیز در بخش اختراعات جشنواره فناوری های نوین در صنعت آب و برق (بهمن 1396)، حائز رتبه اول شناخته شده و مورد تقدیر قرار گرفته بود.
این دانشجوی نخبه و افتخارآفرین دانشگاه چهار اختراع ثبت شده را نیز در کارنامه علمی و پژوهشی خود دارد.
گفتنی است چهارمین همایش تخصصی ارایه دستاوردهای مخترعین در قالب «بزرگترین گردهمایی نخبگان صنعت انرژی» نهم تا یازدهم آبانماه 1397 در کشور کره جنوبی و شهر گوانگجو برگزار شده است.
روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت های جهانی را به دکتر واحدی و مهندس طاهری تبریک عرض نموده، برای آنها موفقیت های روزافزون آرزو دارد.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 672 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.28 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781