دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::

حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: برگزاری تجمع 13 آبان در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۳ |
برگزاری تجمع 13 آبان در دانشگاه علم و صنعت ایران

تجمع اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت یوم الله سیزده آبان امروز یکشنبه در برابر مقبره الشهدای دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این تجمع دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 13 آبان سال 1357 گفت: امروز و با آغاز تحریم های ظالمانه، چهره واقعی آمریکا برای ما آشکار شده است. البته شاهد وحدت ملت ایران و استکبارستیزی آنان نیز هستیم و امیدواریم با همیاری ملت و دولت از این گردنه نیز با موفقیت عبور کنیم.
وی افزود: رهبری بر فعالیت بیش از پیش جوانان و مخصوصا دانشگاهیان تاکید کرده اند و ما هم باید با فعالیت بیشتر و استفاده از نیروی جوانان از تهدید یادشده برای نظام فرصت بسازیم و با تقویت مقاومت داخلی به جنگ نظام سلطه برویم. قطعا موفقیت در این راه با ملت ایران است. چون مشخص شده نظام اسلامی در مسیر صحیح حرکت می کند. آمریکا با این اقدامات نشان داد به عهد خود هم پایبند نیست. این اتفاقات عبرتی برای ماست و ما مسیر ترسیم شده توسط رهبری را ادامه می دهیم.

در ادامه آیت الله حمیدی امام جماعت مسجد دانشگاه علم و صنعت ایران و نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با اشاره به فلسفه قیام امام حسین(ع) و تاریخچه تصویب قانون کاپیتولاسیون و واکنش امام راحل به این امر گفت: تصویب قانون کاپیتولاسیون تا بدان حد برای امام خمینی(ره) ناگوار بود که ایشان گفتند قلبشان در فشار است و با این کار استقلال ما فروخته شد. شهدای گرانقدر هم اگر زنده بودند، در کنار ما مرگ بر آمریکا می گفتند و در راهپیمایی های ضدامریکایی شرکت می کردند.
سپس حجت الاسلام ابراهیمی نژاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری با تشریح رویدادهای مهم تاریخی در 13 آبان سال 1343، 1357 و 1358 گفت: آمریکا در تمام جنایات 100 سال اخیر در ایران دست داشته و در این 40 سال هم به دنبال آن بوده که انقلاب به آرمان هایش نرسد. ما باید هشیار باشیم تا از دشمن ضربه نخوریم. زیرا امروز روز سرنوشت سازی است.

وی افزود: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند استکبار رو به زوال است و اسرائیل نیز 25 سال آینده را نخواهد دید.آمریکا می خواهد اهداف شیطانی خود را در همه فرهنگ ها و کشورها غالب کند.اما فرهنگ انقلابی و دینی و حسینی ما یک کلان فرهنگ است و همه فرهنگ های شیطانی را می بلعد.
قرائت بیانیه پایانی، سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و آتش زدن پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی پایان بخش این تجمع بود.

دفعات مشاهده: 771 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3823